DNEVNI HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR 2022.

Ovan

Posao: Opušten prvi dan vikenda je pred većinom Ovnova da uživaju pre svega u nekim rekreativnim aktivnostima.

Ljubav: Posvetite ovaj dan sebi i uživanju u svemu onome što vam najviše odgovara.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Nemojte da vas iznenadi ako vam današnje planove poremete neke obaveze na koje ste možda zaboravili, a vezane su za neke nove poslovne aktivnosti.

Ljubav: Moguće je očekivati da vam neskriveno interesovanje i naklonost pokaže osoba koju već duže vremena poznajete preko posla.

Zdravlje: Prijala bi vam šetnja, boravak u prirodi.

Blizanci

Posao: Sve možete postići na vreme danas, samo ako se ne rasplinete na više strana, zato se najpre organizujte dobro.

Ljubav: Bar jednu priliku da svoje šarmerske kvalitete pokažete imaćete ukoliko planirate neki izlazak sa društvom. Uživajte.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Dosta obaveza je pred Rakovima tako da što pre prionete na posao pre ćete završiti. Nema razloga za zabrinutost da nešto nećete stići.

Ljubav: Nije preporučljivo da sedite i čekate da se nešto desi na vašem ljubavnom planu. Vreme je da se malo više pokrenete, prilika ima u vašoj blizini.

Zdravlje: Osim umora nema značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Jedan opušten dan je pred Lavovima. Obaveza i ako bude moći ćete sa lakoćom da obavite. Preporuka je da višak vremena posvetite rekreaciji, sportskim aktivnostima.

Ljubav: Verovatno ništa bitno i konkretno neće se desiti tokom ovog dana, ali ako se nešto i pojavi vrlo je moguće da nećete ni registrovati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Dosta obaveza očekuje Device i ove subote. Potrudite se da posvetite dovoljno vremena i adekvatnom odmoru koji vam je preko potreban.

Ljubav: Ako ste zadovoljni i makar sitnijom pozitivnom promenom iz prethodnog perioda, iskoristite ovaj dan za uživanje u postignutom.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vaga

Posao: Nije isključeno da vas danas očekuje kraći poslovni put i postizanje nekog bitnog dogovora, koji već neko vreme iščekujete.

Ljubav: Povoljni astrološki aspekti daju vam dobru osnovu da se angažujete u sferi ljubavi i napravite prisniji kontakt sa osobom koja vam privlači pažnju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Škorpije bi ovu subotu trebale da provedu u opuštanju i odmoru, kako bi prikupile energiju za naredni poslovni ciklus. Odradite samo ono što je neodložno.

Ljubav: Opuštanje vam je potrebno i kada je ljubav u pitanju. Ne bi trebalo da vam nedostaje energije i motiva za neku fino osmišljenu akciju. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Danas bi obave trebali da ostavite po strani i posvetite se sebi, odmoru, druženju i svemu onome što vas ispunjava pozitivnom energijom.

Ljubav: Sjajan dan je za sve vrste provoda, izlazaka. Iskoristite ga maksimalno u dobrom raspoloženju.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Za vredne i istrajne Jarčeve ova subota dolazi ipak kao poručena da malo smanje gas i pozabave se samo neodložnim poslovima.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas na ljubavnom planu. Možda bi trebalo da se više pozabavite sopstvenim očekivanjima.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Vodolija

Posao: Ukoliko imate nešto više obaveza vrlo je verovatno da će vam neko od saradnika biti na raspolaganju i spreman da vam pomogne.

Ljubav: Dobar je dan za provod, druženje sa prijateljima, izlaske. Budite opušteni, prijaće vam.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ne preterujte danas sa bilo kakvim aktivnostima, vreme je da prikočite, odmorite i dobro razmislite o narednim koracima kada je posao u pitanju.

Ljubav: Na ljubavnom planu zato očekuje vas dan izazova i lepih mogućnosti u vidu novih poznanstava, a vama je da se opustite i uživate u trenutku.

Zdravlje: Sasvim solidno.

astroputnik.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top