DNEVNI HOROSKOP ZA 2. OKTOBAR 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. OKTOBAR 2022.

Ovan

Posao: Vredni Ovnovi ovu nedelju bi trebalo da iskoriste i posvete se nekim opuštajućim aktivnostima, omiljenom hobiju i tako se psihofizički rasterete.

Ljubav: Ukoliko razmišljate da porazgovarate sa dragom osobom vezano za neke konkretne buduće planove, ili predlogu za duže putovanje, evo povoljne prilike da to i uradite.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Mogli biste ovog drugog dana vikenda da se pozabavite nekim sitnim detaljima vezanim za planove na polju organizacije poslovnih aktivnosti za sledeću radnu sedmicu.

Ljubav: Ne bi trebalo da sumnjate u iskrenost osećanja koju vam pokazuje draga osoba. Poradite malo više na tome da se opustite.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Blizanci

Posao: Iako ste motivisani za rad, danas bi ipak trebali da prikočite malo i pokušate da date sebi oduška, i posvetite se odmoru i relaksaciji.

Ljubav: Moguće je da dobijete poziv za izlazak i druženje sa osobom koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja. Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Iako vas intuicija nikada ne vara, ipak ne bi trebalo da suviše brinete zbog nekih zluradih komentara iz bliskog poslovnog okruženja.

Ljubav: Posvetite se dragoj osobi na najpozitivniji mogući način, moguće je da vam bude uzvraćeno više nego što očekujete.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Nemojte ipak danas sebi natovariti suviše obaveza, iskoristite nešto vremena i za odmor.

Ljubav: Opuštene trenutke mogli biste da provedete u društvu, provodu, pa se od vas očekuje da pokrenete inicijativu.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Devica

Posao: Nemojte odbiti pomoć koja bi vam dobrodošla da razrešite neke komplikovane stvari vezane za posao.

Ljubav: Podelite svoja razmišljanja sa voljenom osobom, bavite se planovima, predlažite neke zajedničke akcije, posete, druženja.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Povoljan je dan da se pozabavite razmišljanjem vezanim za pokretanje nekih novih inicijativa i ideja u sferi poslovnih aktivnosti.

Ljubav: Vage će imati danas solidne okolnosti da raščiste neke stare dileme, i eventualno izglade nesporazume iz prošlog perioda.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Škorpija

Posao: Moguće je da danas budete angažovani od strane prijatelja, koji očekuju vašu nesebičnu pomoć i podršku.

Ljubav: Vaša pažnja i razmišljanja mogla bi da budu usmerena ka novoj simpatičnoj osobi iz bliskog prijateljskog okruženja. Napravite prvi potez.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Strelac

Posao: Sasvim povoljan dan je da Strelčevi naoružani optimizmom i elanom, zablistaju na polju svih zacrtanih aktivnosti.

Ljubav: Iskristališite jasno svoje emocije i stavove, obuzdajte za nijansu strastvene porive, pre nego što napravite sledeći korak na vašem ljubavnom putu.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Proverite detaljno sve informacije, vezano za naredne poduhvate na polju nove poslovne saradnje. Ne zalećite se sa donošenjem odluka, vreme je na vašoj strani.

Ljubav: Posvetite se ovog dana zajedničkim interesovanjima, i pokušajte da uskladite međusobne potrebe sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Posao: Sasvim pozitivan dan je za sve pripadnike Vodolija, da pre svega komunikacijski iskoordinišu dobro neke poslovne poteze, a i saslušaju korisne primedbe i sugestije.

Ljubav: I na polju ljubavnih relacija, veoma je dobar dan da uživate u nekim zajedničkim aktivnostima, ili eventualno negde prošetate prijaće vam.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Pozitivne reakcije poslovnog okruženja na neke od vaših poslovnih ideja, trebalo bi da vas motivišu da se pozabavite planom za njihovu konkretnu realizaciju.

Ljubav: Upotrebite svoju maštu i šarm, kako biste privukli interesovanje osobe koja vam privlači već neko vreme pažnju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Astroputnik

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top