Nedeljni horoskop od 3. do 9. oktobra 2022.

pixabay.com

Lifestyle

Nedeljni horoskop od 3. do 9. oktobra 2022.

Ovan

Očekuje vas stabilan napredak u poslu. Stvari će konačno krenuti nabolje, ali to ne znači da možete samo da sedite i čekate- moraćete da zasučete rukave jer krajnji rezultat zavisi samo od vaših napora. Poslušajte savete ljudi u koje imate poverenja, u velikoj meri će vam pomoći da napravite pravi izbor. Oni koji su se ranije trudili da poboljšaju odnose sa svojom srodnom dušom, očekuje period zalužene sreće i idiličnog ljubavnog života.

Bik

Očekuju vas nove poslovne mogućnosti ili ponude, dajte sve od sebe da ih ne propustite. Finansijska situacija je stabilna, možete da odahnete. Ako planirate da stanete na ludi kamen, sada je odličan trenutak da ozvaničite vezu. Oni koji su slobodni, imaju šansu da upoznaju svoju srodnu dušu i čak vrlo brzo započnu zajednički život.

Blizanci

Svesni ste svoje snage I kvaliteta, tako da ćete se tokom cele nedelje osećati sjajno. Slušajte svoju intuiciju, ona će vam pomoći da rešite ne samo trenutne složene probleme, već I da napravite plan za budućnost. Slobodni Bizanci osetiće kako im se bude osećanja prema nekome iz bliskog okruženja. Ova ljubav u nastajanju ima sve šanse da uspe!

Rak

Nedelju ćete posvetiti porodičnim poslovima i problemima. Oni predstavnici Raka koji imaju jak i harmoničan Pluton u horoskopu mogu doživeti snažne unutrašnje transformacije. Pod njegovim uticajem razumeće sebe i svoje želje bolje nego ikada ranije. Pojedine Rakove čekaju različita iskušenja, kao posledica ranije počinjenih dela- nekima će biti nagrada, a nekima kazna. Povedite računa o zdravlju.

Lav

Tokom cele nedelje bavićete se realizacijom svojih materijalnih ciljeva. Očekuju vas dobre vesti koje se tiču posla i povećanja prihoda. Takođe, planete vam donose dobre šanse da započnete novi projekat ili posao, kao I da unapredite svoje veštine. Sreća će pratiti Lavove koji će otvoriti svoje srce osobi koja im se dopada I priznati osećanja. Ta veza ima sve neoohpodne uslove da uspe!

Devica

Očekuje vas prilično teška nedelja, a najviše zbog vaše želje da trošite svoju energiju na beznadežne poslove i odnose. Mogući su sukobi sa voljenom osobom, a neke Device će otkriti neiskrenost svog partnera, što će doneti veliko razočarenje.

Vaga

Ove nedelje rizikujete da propustite neku važnu šansu ili da napravite pogrešan izbor, a sve zbog sumnje u sebe i neodlučnosti. Događaji će početi da se razvijaju po sopstvenim zakonima, a vi možete samo da budete strpljivi i nadate se najboljem, jer na rezultat ne možete da utičete. Astrolozi vam savetuju da sredite voje emocije, da ih analizirate, a zatim da odredite prioritete, naročito kada su u pitanju ljudi.

Škorpija

Očekuje vas period rastanka sa nekim ili nečim što neće biti lako niti bezbolno. Teška nedelja biće i na poslu jer ćete morati da uložite sve napore da spasete situaciju. Čuvajte se povreda, a naročito ako imate problem s kičmom i mišićno-koštanim sistemom. Neke Škorpije će doneti tešku odluku da prekinu vezu koja već dugo tavori i nema budućnost.

Strelac

Sve do četvrtka susretaćete se sa izazovima i problemima. Nećete imati inspiraciju, bićete umorni I pomalo bezvoljni. Boravak u prirodi i među životinjama najbolje će vas regenerisati i opustiti. Na kraju nedelje čekaju vas pozitivne promene i nove, inspirativne ideje.

Jarac

Očekuje vas prilično naporna nedelja jer ćete se najviše baviti rešavanjem materijalnih problema. Važno je da ne propustite neke od šansi koje ćete imati u drugoj polovini nedelje. Neki planovi i projekti, nažalost, neće doživeti realizaciju, tj. moraće da se otkažu. Povedite računa o trošenju novca- sada je potreban oprez i dobar plan upravljanja fnansijama.

Vodolija

Jesenje vreme vam donosi promenu raspoloženja. Ako osećate melanholiju, čitajte neku optimističnu knjigu ili pogledajte romantični film. Dobar je trenutak da pravite planove za budućnost jer vam ona daje smisao postojaja. Postavite svoje ciljeve i počnite da radite na njihovom ostvarenju. Možda će vašem rođaku biti potrebna zdravestvena pomoć.

Ribe

Nedelja vam donosi značajan preokret nabolje, posebno u finansijskoj i materijalnoj sferi. U odnosima sa voljenom osobom sve je harmonično, odlično se slažete. Ovaj miran period neće vam biti dosadan, čak naprotiv- prijaće vam. Ribe koje sanjaju da postanu roditelji, imaju velike šanse da im se želja ostvari. Dobar je trenutak da se posvetite svom zdravlju, ali i izgledu.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top