Emina Jahović provokativnim izdanjem zaludela Tursku i Srbiju

Printscreen/Instagram

Poznati

Emina Jahović provokativnim izdanjem zaludela Tursku i Srbiju

Emina Jahović vrlo često ume da iznenadi provokativnim modnim izdanjima.

Pevačica Emina Jahović vrlo je aktivna na društvenim mrežama, pa tamo često pokazuje svoje odevne kombinacije koje mnogim devojkama služe kao inspiracija.

Ovog puta, lepa pevačica je objavila fotografiju u prilično izazovnom i smelom izdanju, koje definitivno ne bi mogao bilo ko da iznese. Emina je jedna od bolje obučenih žena sa naše javne scene, a da je to i dalje tako, opet nam je dokazala.

Ona je pozirala ispred ogledala u crnom čipkastom korsetu sa vrlo zanimljivim detaljem. Zapravo, pre korseta, prvo ćete primetiti efektan kaiš oko vrata sa zlatnom šnalom.

Emina se odlučila za blažu šminku i nisku elegantnu punđu, dok su se pozitivni komentari samo nizali. Mnogi su joj poručili da je predivna i pravi sinonim za lepotu. Osim na srpskom, mnoštvo komentara je bilo i na turskom jeziku.

Ovo nije prvi put da Emina stajlingom izazove pravu buru i za kratko vreme postane glavna tema medija. Ona blista kako u klasičnim streetstyle kombinacijama, tako i u ekstravagantnim i izazovnim koje nisu za svaki dan.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top