10.10.2022. godine – dan kad se vaš život menja!

Lifestyle

10.10.2022. godine – dan kad se vaš život menja!

Najmagičniji dan u oktobru biće 10.10, a pored toga što je on numerološki snažan, tada će se dogoditi još važnih stvari koje mogu da utiču na naše sudbine

U svakom mesecu u godini nađe se po jedan tzv. datum ogledalo – dan koji je po svom rednom broju istovetan s mesecom! U oktobru, desetom mesecu, to će biti 10. dan, a pored numerološke snage koju će 10.10. imati, ovog puta mu još neke stvari idu na ruku da nam donese sreću.

Naime, 10. oktobar ove godine pada u ponedeljak, što znači da će njegova snaga i energija biti od velikog značaja ako se spremate za neki novi početak: vezu, posao, sitne ili krupne promene u svom životu, kao što su dijeta, treniranje, važne odluke i sl.

Što se tiče numerologije, desetka je broj koji označava upotpunjenje, celovitost, kraj kruga, trenutak kada je sve u ravnoteži. Ukoliko se taj broj duplira, kao u slučaju 10.10, moć brojeva je još veća, kao i vibracija. Ovo čini ovaj dan odličnim za manifestacije, zakon privlačenja, molitve… Bilo šta što primenjujete u potrazi za blagostanjem!

Deseti dan oktobra je, zanimljivo, onaj u kome se završava meteorska kiša Drakonida, meteorskog roja koji je aktivan od 6. do 10. oktobra. One se obično smatraju „zvezdama padalicama“, a veruje se da daju kreativnu energijupotrebnu da se u život uvedu neke promene – makar i najmanje, poput odluke da ćete početi da štedite.

Na ovaj dan Merkur će preći u Vagu, što znači da će izgubiti malo svoje snage. To, međutim, nije loša vest – pošto ulazi u polje Vage, doneće nam stabilnost, spokoj i unutrašnji mir, a olakšaće komunikaciju i postizanje kompromisa s drugima.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top