Optužuje ga da je tukao, gušio i polivao decu i nju!

Printscreen/Instagram

Poznati

Optužuje ga da je tukao, gušio i polivao decu i nju!

Nakon što su isplivali detalji iz tužbe koju je Anđelina Džoli podnela protiv Breda Pita, on se oglasio o navedenim tvrdnjama

Holivudska glumica Anđelina Džoli podnela je u utorak kontratužbu protiv svog bivšeg supruga Breda Pita, javljaju strani mediji, koji ističu da je ona u sudskim dokumentima detaljno opisala fizičko zlostavljanje koje su njena deca i ona doživeli od strane glumca.

Kako je Anđelina objasnila, Pit je u septembru 2016. godine fizički napao njihovu decu i nju tokom leta avionom.

– Pit je ščepao Džolijevu za glavu i prodrmao ju je, a potom ju je uhvatio za ramena i ponovo je protresao pre nego što je gurnuo u zid kupatila. On je zatim udario u plafon aviona mnogo puta, zbog čega je ona napustila prostoriju – stoji u spisima.

Jedno od dece potom je stalo u glumičinu odbranu, što je Pita navodno razjarilo, pa je počeo da napada i decu.

– Pit je gušio jedno dete, a drugo je udario u lice – navodi se u dokumentima, a opisan je i trenutak kada je glumac napao Anđelinu. – U jednom trenutku Džolijevu je polio pivom, a potom je i decu polivao pivom i crnim vinom.

Nakon što su ove vesti obišle svet, oglasio se Pitov predstavnik za medije, koji je izjavio da su ove optužbe „potpuno neistinite“. On je istakao da Bred Pit negira sve navedeno i ocenio optužbe Anđeline Džoli kao „još jedno ponavljanje koje samo nanosi štetu porodici“.

Anđelina je još 2016. prijavila federalnim vlastima ovaj incident, ali je FBI obustavio istragu i nije došlo do podizanja optužnice, zbog čega je glumica kasnije tužila i FBI. Kako tvrde njeni advokati, glumac je zahtevao od bivše supruge da potpiše sporazum o zaštiti podataka da bi joj zabranio da van sudnice gorovi o tome kako je Pit „fizički i emocionalno zlostavljaju nju i njihovu decu“.

U avgustu ove godine, objavljene su fotografije modrica Anđeline Džoli nakon pomenutog napada, kao i gnusni detalji incidenta koji su potvrđeni ovom glumičinom tužbom.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top