Haljina Jelene Gavrilović je komad odeće koji svaka žena treba da ima u ormaru

Printscreen/Instagram

Moda

Haljina Jelene Gavrilović je komad odeće koji svaka žena treba da ima u ormaru

Naša poznata glumica Jelena Gavrilović osvojila je sve ne samo odličnom glumom, već i veoma istančanim modnim ukusom

Čuvena glumica Jelena Gavrilović jedna je od onih žena koje imaju dobro izgrađen modni stil i koje ne vole previše da eksperimentišu.

Ona je ove godine podržala manifestaciju „Bazarovo lice godine“, a na ceremoniji koja je upriličena tom prilikom pojavila se u izazovnoj crnoj kombinaciji koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Jelena je jedna od onih žena za koje mnogi kažu da čak i džak da obuče i u njemu bi izgledala sjajno. Ipak, proverenim modnim kombinacijama ona uvek iznova i iznova iznenađuje publiku i sve kojima je modni uzor.

Crna haljina je ovog puta bila njen izbor. Veoma lep gornji deo srcolikog oblika učinio je da istakne dekolta na jedan vrlo lep i odmeren način. Dužina haljine do pola listova činila je da izgleda prefinjeno, a šlic koji je sezao sve do pola butine davao je dozu seksepila.

Oko vrata lepa glumica je imala upadljivu zlatno-crnu ogrlicu, koja je dala dozu elegancije i učinila da izgleda poput holivudskih zvezda.

Celu kombinaciju upotpunila je crnim salonkama sa zlatnim detaljima i visokim potpeticama, koje su dodatno izdužile ionako duge noge.

Crveni karmin dao je izled „opasne“ vamp žene, ravna plava kosa padala je niz njen vrat. Veoma seksipilno i smelo, a da li se sećate u kakvim sve izadnjima smo imali prilike da je vidimo?

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top