Kako se Ceca menjala tokom godina?

Poznati

Kako se Ceca menjala tokom godina?

Svetlana Ceca Ražnatovoć je jedina pevačica na našoj estradi koja je promenila skoro sve stilove frizura – od duge kose do skoro ćelave frizure

Kada je neko na estradnoj sceni od svoje petnaeste godine, razumljivo je da će promeniti skoro sve modne stilove odevanja, ali i izgleda. Cecin put od devojčurka koji peva „Ja sam cvetak zanovetak,“ do velike folk pevačice bio je propraćen budnim okom kamera.

Stoga sada imamo uvid u sve promene njenih modnih stilova.

Ceca Ražnatović
foto: youtube

Na početku karijere imala je kraću stepenastu frizuru, tzv. popularnu fudbalerku, dok je u filmu „Nečista krv“ u ulozi Koštane nosila dugu crnu kosu.

90-ih godina, Cecu smo mogli videti sa upadljivim nakitom, kosom zalizanom u kratki rep i jakom šminkom na licu.

Udajom za Željka Ražnatovića Arkana njen stil je počeo drastično da se menja. Tada je drastično skratila kosu, a premijerno ju je predstavila pesmom „Monotonija„.

Ceca Ražnatović
foto: youtube

Pričalo se da ju je ošišao sam Arkan, a njih dovje nisu imali nikakav problem s komentarisanjem tih navoda.

„Ja sam čuo da sam ja ošišao neku Cecu. Znao sam pokojnog Tomu Zdravkovića i Lepu Lukić od tih pevača, a Cecu nisam čuo nikada da peva, niti sam je video uživo. Ona kad je došla, oni su mi je predstavili kao devojku koju sam ja ošišao. Tako smo se upoznali,“ izjavio je Arkan jednom prilikom, a onda ga je Ceca prekinula:

Svetlana Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan, Ceca i Arkan
foto: Printscreen Youtube/ Svetlana Ceca Ražnatović

„Nije bilo tako, bilo je: „Daj da upoznam tu devojku Cecu“, umilnim glasićem i dodao je: „Baš mi je milo da upoznam devojku koju šišam godinu dana, a ne poznajem je„. Ja sam tu pala u nesvest. Čula sam to za šišanje, to je bilo strašno. Pa su se pitali da li nosim periku,“ rekla je Ceca 1996. godine u emisiji „Maksovizija“.

Ipak, dok joj kosa nije porasla Ceca je povremeno nosila crvenu periku sa kovrdžama.

Ceca Ražnatović
foto: youtube

2006. godine je napravila veliku promenu kada je svoju dugu tamnu kosu ofarbala u plavo. 2011. godine nosila je ombre stil, dok se kasnije opet vratila u braon boju.

Ceca je povremeno nosila i šiške, duži paž, zatim dugu kosu do struka, a najpoznatija je po smeđoj ravnoj kosi koju povremeno vezuje u punđu, kao i blagim loknama.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top