MILENA IVANOVIĆ POPOVIĆ U NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU

Printscreen/Instagram

Poznati

MILENA IVANOVIĆ POPOVIĆ U NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU

Milena Popović u nikad izazovnijem izdanju, a svi komentarišu samo ovu stvar!

Udovica političara Olivera Ivanovića izgleda nikad lepše! Naime, za Milenu Popović Ivanović, koja se u proteklom periodu suočila sa brojnim osudama zbog načina na koji živi posle ubistva svoga supruga, nikada ne bismo mogli reći da uskoro puni 40 godina!

Komentari da se neverovatno prolepšala otkako se zaljubila u Igora Jurića su sve glasniji, iako je zbog te ljubavi prošla kroz veoma težak period. Njihov odnos je, od momenta kada je objavila njihovu zajedničku sliku, gotovo svakodnevno bio glavna tema u javnosti.

Svakako, evidentno je da je Milena pre drugačije izgledala, ako malo bolje pogledamo i fotografije koje ova seksepila crnka kači na svojim društvenim mrežama.

Istoričarka umetnosti uporno na skoro svakoj svojoj slici ističe grudnjak i to obično crne boje. Ali, po mišljenju mnogih njenih pratilaca, to radi na veoma damski način, te smatraju da je u takvim izdanjima još neodoljiva.

Pohvale na račun njenog stila, takođe, ne izostaju! Uglavnom voli jednostavne odevne kombinacije da začini nečim upečatljivim, bilo ta je to, na primer, sako u jarkoj boji, neka zanimljiva torba ili nakit. Na taj način njen seksepil i te kako dolazi do izražaja.

Milena Popović Ivanović
foto: Printscreen Instagram / milena_bogdan

Tako je i ovoga puta odabrala samo naizgled običan autfit. Uz belu košulju je obukla sako u istoj boji, dok se ispod toga nazirao njen dekolte i crni brushhalter. Ceo stajling je upotpunila farmerkama i njenim prepoznatljivim loknama. A pohvale su se samo nizale, jedna od najčeščih je da blista!

A za sve žene imala je jasnu poruku:

Milena Popović Ivanović
foto: Printscreen Instagram / milena_bogdan

Kako se vama sviđa ova Milenina odevna kombinacija?

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top