Mirka i Vujadin proslavili ćerkici PRVI ROĐENDAN

Printscreen/Instagram

Poznati

Mirka i Vujadin proslavili ćerkici PRVI ROĐENDAN

Poznati fudbaler i glumica upriličili su slavlje koji su proslavili prvi rođendan male Anike

Naša poznata glumica Mirka Vasiljević i njen suprug fudbaler Vujadin Savić napravili su veliku rođendansku žurku kojom su proslavili prvi rođendan najmlađe ćerkice Anike.

Svečanost je upriličena u krugu najbližih prijatelja i rodbine, a mladi par je blistao od sreće baš kao i malena devojčica.

Mirka je za ovu priliku ponela lepu crno-belu haljinu, dok je Vujadin bio savršeno usklađen sa suprugom, pa je poneo takođe crno-belo odelo.

Malena Anika je imala prelepu roze haljinicu, koja se uklopila sa enterijerom koji je bio ukrašen kombinacijom roze i zlatnih balona. Malena devojčica je oduvala svećicu sa brojem jedan na torti koja je bila prelepo ukrašena i imala je čak četiri sprata.

Slavlje je trajalo nekoliko sati, a ponosni roditelji i prijatelji su uživali u odličnoj muzici i sjajnoj atmosferi.

Vujadin Savić
FOTO: INSTAGRAM

Kao što to često radi, Vujadin nije odoleo a da fotografije s ovog veselja ne podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Ponosni tata naročito je vezan za najmlađu ćerkicu, a ono što su svi primetili je da veoma često deli njene fotografije na svom Instagram profilu, što nije tako često činio sa ostalom decom.

Čini se da je mala Anika u potpunosti osvojila srce poznatog fudbalera, a kako i ne bi kada je tako slatka i neodoljiva.

Da podsetimo, pravi rođendan male Anike bio je 1. oktobra kada su ga obeležili samo u krugu porodice, a juče je bilo organizovano slavlje za širu porodicu i prijatelje.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top