UŠLA JE U 7. DECENIJU, A IZGLEDA KAO DA JE ZAUSTAVILA VREME

Printscreen/Instagram

Lepota i zdravlje

UŠLA JE U 7. DECENIJU, A IZGLEDA KAO DA JE ZAUSTAVILA VREME

Lidija Vukićević otkrila je svoju večernju rutinu zahvaljujući kojoj izgleda mladoliko.

Poznata glumica Lidija Vukićević nedavno je otkrila kako održava svoju težinu koja je godinama ista. Glumica je kročila u 7. deceniju, a izgleda kao da je vreme za nju stalo.

Gostujući u popularnoj emisji „Sceniranje“, otkrila je svoju večernju rutinu koju neguje još od 8. razreda.

„Kada me pitaju koje sam godište, ja im kažem koje hoću. Pitaju me kako je moguće da u ovim godinama izgledam tako i tako i onda ja krenem da nabrajam šta ja sve koristim. Moja večernja rutina, čekao me muškarac ili ne traje 20 minuta. Ali bez tuširanja, samo za lice“, ispričala je Lidija.

Uprkos činjenici da je glumica često isticala da genetika igra važnu ulogu kada je mladolikost u pitanju, otkrila je i da ima svoje rituale koji uključuju negovanje raznim kremama i serumima.

„Ja sam bolesno pedantna, higijena mi je na prvom mestu, ja krenem da pričam šta stavljam: aven vodu, antirid, pa kremu za vlagu kože, kremu za hidrataciju. To stvarno traje jer se za sve čeka 30 sekundi da se osuši. Ja od 8. razreda nisam preskočila večernju rutinu, kada sam najumornija ja uvek uđem u kupatilo i sređujem lice da bi legla u krevet“, rekla je Lidija, pa dodala:

„Ne možete da krenete da se negujete u 30 godina, kasno je, ja to radim od osmog razreda, moja majka nas je to naučila, ona je uvek bila dama i uvek nas je učila nezi i higijeni.“

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top