Nedeljni horoskop od 10. do 16. oktobra

Lifestyle

Nedeljni horoskop od 10. do 16. oktobra

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje…

Ovan

Tokom naredne nedelje sve se za vas odvija sasvim dobro. Ako ste sami, ne plašite se usamljenosti. Venera je i dalje jaka, tako da će vam biti od velike pomoći na putu pronalaženja srodne duše. Nedelja je odlična da završie sve stare projekte i pre nego što započnete nove.

Bik

Zajednički posao sa partnerom osuđen je na uspeh! Od velike koriste biće vam i sticanje novih poznanstava koja ćete moći da iskoristite za razvoj posla. Ako poradite na svom samopouzdanju, lako ćete moći da pridobijete pažnju drugih.
Pronađite vremena da se posvetite porodici, partneru, rođacima. Sjajno je vreme i za učenje novih stvari.

Blizanci

Očekuje vas prilično mirna nedelja, koju možete da posvetite odmoru ili kratkom putovanju. Najvažnije je da prestanete da se žalite na život i sudbinu, koliko god da je teško i šta god da se desi. Možda ćete izgubiti energiju, ali vas za to očekuje stabilizacija emocija što će vam donesti unutrašnji mir.

Rak

U vašoj oblasti karijere i novca, sve je veoma maglovito, mnogo toga će zavisiti od vaše snalažljivosti. Bićete u prilici da razumete glavne razloge svojih dosadašnjih neuspeha i da izvučete pouke. Sada je dobar trenutak da ispravite sve što možete- da izgladite odnose, da se izvinite ako ste pogrešili ili niste bili u pravu…

Lav

Zvezde će vam pomoći da pronađete rešenje za sve probleme i popravite samopouzdanije. To će vas mentalno osnažiti i pomoći da dođete do uspeha. Na ljubavnom planu sve je u najboljem redu- čeka vas nedelja ispunjena nežnošću i romantikom. Povoljan položaj planeta skrenuće pažnju drugih na vas i podstaći će ih da vam upućuju komplimente!

Devica

Zalihe energije smanjiće se usled slabljenja Merkura, pa ako ne vodite računa o sebi, možete upasti u mnoge nevolje i probleme, pre svega zdravstvene. Izbegavajte rizično ponašanje i sve što može da vas uvali u novčane probleme. Merkur u Vagi unosi harmoniju u vaš život, što će rezultirati unutrašnjim spokojem i mirom.

Vaga

Tokom ove nedelje moraćete da se pozabavite pravnim pitanjima. Pojedine Vage osetiće posledioce svojih ranijih postupaka i ponašanja, mnogi će osetiti stid zbog toga. Vaše psihiloško stanje biže pomalo nestabilno- bićete u neskladu između razuma i osećanja i razuma, posebno na kraju nedelje.

Škorpija

Intuicija vas teško izneveri, a kao rezultat toga otkrićete pravo lice osobe iz svog bliskog okruženja, što će vam izazvati razočarenje, ali i ljutnju. Budite spremni da se iznenada pojave problemi ili greške izazvane ranijim postupcima. Ako ste pozveni da prisustvujete na nekom događaju ili imate važan sastanak, pokušajte da ih odližite. Nije pravo vreme da zasijate u punom sjaju.

Strelac

Nedelja vam donosi mnogo zanimljivih prilika, šansi i poznanstava. Posebno će imati sreće oni predstavnici Strelca koji su otvoreni za sve novo, koji su spremni da uče i menjaju svoje živote. Mnogi će imati priliku da unaprede svoje profesionalne veštine, što će im kasnije doneti mnogo uspeha u karijeri. Uspećete da popravite svoju finansijsku situaciju, ali samo ako ne propustite šansu koja vam se pruža. Slobodne Strelce privući će osoba čije kvalitete i karakterne osobine cene.

Jarac

Jarčevi rizikuju da pokvare odnose sa delom svog okruženja zbog upornog držanja svojih ideja, bez obzira na ljude i situacije. Oni koji su na visokim pozicijama, lako se mogu naći u situaciji da prekorače svoja ovlašćenja i samim tim izgube svoju lidersku poziciju. Najviše uspeh aimaće oni koji pokažu sve svoje diplomatske sposobnosti i veštine.

Vodolija

Tokom ove nedelje pratiće vas pad energije i smanjenje aktivnosti, a mnogi će upasti u jesenju letargiju. Da biste poboljšali svoje mentalno stanje, potrebno je da se brinete o svom telu i da mu obezedite svežu energiju- povedite računa o ishrani, vežbejte disanja, praktikujte jog u i laganu šetnju.

Ribe

Veći deo nedelje biće neizvestan, što će izazvati nestabilno emocionalno stanje. Mnoge Ribe će proniknuti u sebe i dobiti odgovore na pitanja „Ko sam ja? Gde idem? Šta želim? Šta mogu da uradim kako bih bila srećna?“Mnogi predstavnici znaka suočiće se sa neiskrenošću partnera, što će dovesti do razočarenja i zahlađenja odnosa.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top