DNEVNI HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR

Ovan

Posao: Vaši poslovni pristupi polako dobijaju na značaju, na vama je da se još malo strpite dok se sve stvari ne postave na svoje mesto.

Ljubav: Prema partneru budite tolerantni ali u isto vreme i obazrivi jer može biti sitnih provokacija i izazova sa druge strane.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Bik

Posao: Nemojte dozvoliti da budete prestrogi prema nekim saradnicima, spustite malo loptu ma koliko vi bili u pravu.

Ljubav: Ispoštujte jedno drugo, i bavite se stvarima koje odgovaraju i jednoj i drugoj strani. Ne bi bilo loše da obradujete jedno drugo nekim poklonom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Iako ćete i danas biti opterećeni brojnim obavezama, razloga za zabrinutost ne bi trebalo da bude ukoliko se ne rasplinete na sto strana istovremeno.

Ljubav: Budite obazrivi i čuvajte sebe i svoji privatnost. Ne dozvolite da vam bilo ko remeti mir.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Određeni poslovi će morati da se rade sporije, jer to ne zavisi od vas samih već od gomile faktora koji utiču na proces. I to ima svoj kraj, a savet za vas je da ne forsirate jer ste blizu kraja tog lošijeg perioda.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećom ljubavnom situacijom u sferi ljubavi uživajte, i nemojte se zaletati u nova moguća iskušenja koje vrebaju u vašoj neposrednoj blizini.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Nerazumevanje saradnika i nadređenih za vaše ideje se nastavlja. Ta otežana komunikacija će ići do trenutka dok poslovni proces ne bude ozbiljnije ugrožen što se tiče rokova

Ljubav: Postoji nepoverenje i nerazumevanje sa obe strane i to je teško rešivo. Biće potrebno da se oboje više potrudite ukoliko želite da nastavite zajednički da funkcionišete.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Devica

Posao: Biće dosta novosti u samom procesu rada ali vi ćete se prilagoditi svemu. Bitno je da korak po korak rešavate situacije koje vam se budu nametale.

Ljubav: Morate dokazati i sebi i partneru da je vaša veza vredna da se uloži malo napora u rešavanje postojeće situacije. Imate osećaj da ste stalno u nekom kontra-ritmu.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Sve ide u dobrom pravcu od vas se očekuje da imate zreo i ozbiljan pristup poslu, a ne da se žalite okolo na sve i na svakoga.

Ljubav: Slobodne Vage, kod nekih od vas postoji osećaj da koliko god da pokušavate da se sklonite niste se makli od neke emotivne prošlosti.

Zdravlje: Više šetajte i budite na svežem vazduhu.

Škorpija

Posao: Nemojte zanemarivati pomoć nekog sa strane, ne možete da završite sve bez nečijeg saveta ili podrške.

Ljubav: Oko vas je pozitivno okruženje, ništa vam drugo ne preostaje nego da se priključite i doprinesete svojom energijom da situacija bude još pozitivnija. Dozvolite da vam partner da neke savete u vezi posla mogu biti jako konstruktivni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Naporan dan je pred Strelčevima, posebno na polju komunikacije. Nametnite sebe, svoj način organizacije, koliko god vam se svi suprotstavljali.

Ljubav: Ovaj period je dobar da popravite neke stvari koje ste možda nemarnim pristupom pokvarili.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Jarac

Posao: Najvažnije detalje dogovora proveravajte nekoliko puta, a ukoliko je neophodno sačekajte koji dan kako bi se bolje uskladili sa saradnicima.

Ljubav: Dosta lepih trenutaka možete očekivati u druženju sa zajedničkim prijateljima, stoga se organizujte i uživajte.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Izvesna usporenja slede danas Vodolijama što može stvoriti nervozu i potrebu da sami uzmu stvari u svoje ruke i krenu na svoj način da raščišćavaju situaciju.

Ljubav: Odložite rešavanje krupnijih problema za neko drugo vreme, sada pokušajte da balansirate i koliko –toliko držite stvari pod kontrolom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Tokom ovog ranog dana Ribe mogu očekivati dosta izazova u komunikaciji sa saradnicima. Prepucavanja i provokacije su namerne sa njihove strane, na vama je da ne reagujete.

Ljubav: Slobodne Ribe, nove i nove prilike se otvaraju i dalje pred vama. Ima ljubavnih šansi i kroz posao i preko prijatelja i kroz društvene mreže. Birajte.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

astroputnik.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top