ŠTA SE DOGODI KADA MUŠKARAC OSTAVI SNAŽNU ŽENU

pixabay.com

Ljubav i seks

ŠTA SE DOGODI KADA MUŠKARAC OSTAVI SNAŽNU ŽENU

Šta će se dogoditi kada muškarac ostavi snažnu ženu – njen život počinje naglo da se menja!

Kada muškarac raskine sa jakom ženom, on ne zna da zapravo njoj čini uslugu. Ona je žena koja zna da zaslužuje i vredi više od nekoga ko je odlučio da je ostavi. jaka žena je svesna svojih kovaliteta, snage i energije – ona zna da je svaki izazov šansa da bude još bolja.

Snažna žena pati, dopušta da je ispuni tuga, ali i u tim trenucima je svesna da je nijedan raskid i nijedan muškarac nikada neće „slomiti“. Posle svakog izazova, ona leti do novih visina, više i više… Bez obzira koliko puta se saplela, ona nastavlja da živi svoje snove.

Snažna žena će imati slomljeno srce i dopušta sebi da pati, da se oseća u skladu sa situacijom. Ona ne skriva i ne potiskuje svoje emocije. Neće se pretvarati da je sve u redu, neće odavati usiljene osmehe. Ona će zalečiti svoje srce. Spremna je da se neće vraća u prošlost. Zaboravlja na njega i počinje da misli na sebe. Ona više ne pati za nekim ko je izgubio, ona je posvećena sebi i svom razvoju.

Kada neko ostavi jaku ženu, on je oslobađa da još više raširi krila i posveti se sebi. Njoj ne treba muškarac da bi bila srećna, potrebno joj je da bude svoja, da neguje ljubacv prema sebi i osvaja nove horizonte. Takođe, njoj nije potreban lažljivi partner, manipulator, niti sebična osoba koja misli samo na sebe. Potreban joj je neko ko će je ceniti, ko će shvatiti njenu posebnost, lepotu, radost i ljubav u njenom srcu. Neko ko će je podsticati da bude još snažnija.

Ostavljena snažna žena ubrzo će nakon raskida početi da se smeje i obasjava sve svojim prelepim osmehom. Ona se ne pretvara. Ona je zaista srećna, iako nema partnera. Ona neće trčati za bivšom ljubavi, noćima slati poruke i čekati da joj život donese novog muškarca – ona će živeti za sebe, sada i ovde.

Snažna žena u sebi nosi moćnu žensku energiju koja pomera tlo pod njenim nogama. Sada je spremna da zakorači u novu fazu života i zna da će biti sjajno.

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top