Srpska glumica kao majka u petoj deceniji – Ženi se raspadne psiha!

Youtube / Ženska TV

Poznati

Srpska glumica kao majka u petoj deceniji – Ženi se raspadne psiha!

Danijela Vranješ je vrlo srećna što je rodila dete u petoj deceniji, a misli da je za nju to bilo i bolje. „Roditeljstvo je svesnije“, kaže glumica.

Urazgovorima sa Danijelom Vranješ često se postavlja o pitanje o činjenici da je rodila dete u 43. godini života. Ta „famozna peta decenija“ zvuči kao neki izmišljeni prag za materinstvo, ali glumica naglašava da njena trudnoća u nešto kasnijoj životnoj fazi nije nekakvo čudo.

„Ne razumem zbog čega se ljudi toliko iščuđavaju. Živim život kakvim žive i moje svetske koleginice. Sve one izgledaju bolje i mladolikije od mene, i rađaju decu ako hoće, ali samo kod nas se javne žene tretiraju kao čuda ako se porode kasno“, ispričaja je Danijela za Story. Ona podseća da je Monika Beluči prvo dete dobila u 43, a drugo u 48. godini.

Prema njenim rečima, mnoga deca rađaju se u pogrešnim vezama, jer se potomstvo i brak jure. „Takođe, brojne divne veze su upropašćene jer parovi ne mogu da imaju decu, pa idu na vantelesne oplodnje, ženi se od hormona raspadne psiha, a zatim i odnos. Sve što je na silu, nije dobro“, rekla je svojevremeno glumica.

Po njenom mišljenju, roditeljstvo u četrdesetim je „svesnije“. Za nju, kako kaže, je i bolje, jer nije nervozna mama, nije ni uplašena, ni željna života, zabave, provoda. „Spremna sam za svoje dete. Dovoljno sam pametna i zrela da mogu da procenim šta mom detetu treba i zato je Ema tako fantastično mirna.

Ona je veoma harmonično dete, ima iskreno i prirodno okruženje. Daleko od toga da smo Igor i ja savršeni roditelji, ali prirodni smo i zreli“, objasnila je glumica.

Tekst: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top