Milena Radulović zaintrigirala modnim izdanjem od kog zastaje dah

instagram

Poznati

Milena Radulović zaintrigirala modnim izdanjem od kog zastaje dah

Milena Radulović zna pravi način da pažljivo odabranim stajlingom privuče pažnju.

Glumica Milena Radulović važi za jednu od domaćih javnih ličnosti koje neguju prirodan izgled i trude se da na pravi način privuku pažnju javnosti.

Milena je dosta aktivna na društvenim mrežama, pa nije retkost da su njena modna izdanja jedna od glavnih tema na Instagramu, a njena poslednja objava je dovela do lavine pozitivnih komentara, ali i inspiracije ukoliko vam je potrebna.

Ona je pozirala u crnoj, na prvi pogled običnoj, haljini koja ide malo preko kolena i blago se širi, dok gore prati liniju tela. Jednostavnost je često mnogo komplikovana i nezgodna da se iznese, ali za Milenu to ne važi.

Njen model haljine je najivše poseban zbog gornjeg dela, odnosno nekoliko specifičnih izreza koje poseduje. Najpre je tu okrugli izrez skroz uz vrat, zatim veliki V izrez koji se stapa sa rukavom, dok je druga ruka bez ikakvih ukrasa i na kraju najmanji izrez haljine, gotovo neprimetan, ali i jako neophodan u celokupnom doživljaju.

Uz ovakve modele najbolje idu elegantne salonke, kakve je i lepa glumica ponela, pa ukoliko vam fali ideja, znate gde možete da tražite inspiraciju.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top