DNEVNI HOROSKOP ZA 19. OKTOBAR

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. OKTOBAR

Prema prognozama astrologa, Vodolije ne bi trebalo olako da prihvataju nove predloge, dok bi Vage trebalo što manje da provode vreme u kući.

Ovan

Posao: Potrudite se da se prvenstveno posvetite sa što više fokusa, sopstvenoj organizaciji posla, i brojnoj papirologiji. Obuzdajte impulsivnost.

Ljubav: Ono što se može očekivati sa velikom verovatnoćom, tokom ovog dana jeste smanjen intenzitet komunikacije sa dragom osobom najviše zbog vaše preokupiranosti poslovnim obavezama.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Bik

Posao: Mogući su kontakti sa više poslovnih partnera, kontaktiranje novih saradnika, a neki od vas mogu otići i na kraći poslovni put.

Ljubav: Sitne nesuglasice zanemarite, nemojte sebi komplikovati život, bavite se lepim stvarima i suštinom svoje veze.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Moraćete možda da napravite neke kompromise i pristanete na neke uslove koji nisu baš ono što ste želeli. Sve ide u rok službe.

Ljubav: Uglavnom pozitivna energija i povoljne okolnosti trebalo bi da prate Blizance tokom ove srede u sferi ljubavi, posebno ukoliko vam je na umu flertovanje i neobavezna fina komunikacija.

Zdravlje: Mogući manji problemi sa sitnim kostima na rukama i nogama.

Rak

Posao: Obratite pažnju tokom ovog dana na potencijalno konfliktne situacije zbog sučeljavanja različitih vizija i poslovnih ideja vezanih za buduće projekte. Dosta teško, ali ipak možete napraviti pozitivan iskorak.

Ljubav: Biće vam potrebna šira slika sagledavanja aktuelne ljubavne situacije ukoliko želite da dođete do zajedničkog kompromisa. Pitanje je koliko želite da se potrudite.

Zdravlje: Mogući manji kardiovaskularni problemi.

Lav

Posao: Lavovi koji su uložili trud i energiju u karijeru u dosadašnjem periodu biće u situaciji da to neko javno i pohvali. Samo napred.

Ljubav: Bez velikih planova za danas, uživajte u trenutku, koristite svoj šarm i smisao za humor i utičite pozitivno na svoju okolinu i drage ljude oko sebe.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Devica

Posao: Kratki rokovi će vas primorati da ubrzate tempo završetka nekog projekta ili obaveze, pa vodite računa da vam se ne potkradu propusti i greške.

Ljubav: Moguć je neočekivani susret sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti, koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Ne bavite se onim što je bilo, nije vredno truda.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vaga

Posao: Budite uporni i istrajni, i obratite posebno pažnju na poslovnu konkurenciju.

Ljubav: Što manje vremena provodite u kući. Izađite zajedno na kafu, prošetajte, ima dosta zanimljivih aktivnosti za dvoje.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Ne razmišljajte previše i ne opterećujte se, završavajte jedno po jedno i dosta toga ćete uspeti da zatvorite do kraja sedmice

Ljubav: Vrlo dobar dan je za sve ljubavne akcije, bez obzira da li se radi o održavanju postojećih partnerskih odnosa, ili je u pitanju osvajanje nove simpatije. Budite odlučni.

Zdravlje: Pravi je trenutak da se pokrenete kada su fizičke aktivnosti i sport u pitanju.

Strelac

Posao: Pazite da vaša nestrpljivost ne utiče na sve što radite na negativan način. Odložite neke razgovore za neki druge dane, ovo je vreme samo za pravljenje planova na kraće rokove.

Ljubav: Slobodni Strelčevi, intenzivno razmišljate o nekom ko vam se dopada, ali moraćete više da se angažujete.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Biće poboljšanja, ukoliko budete uporni i dosledni. Moguć kraći poslovni put.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni u krugu prijatelja ili preko društvenih mreža mogli biste da upoznate veoma zanimljivu osobu, i pokrenete priču koja obećava.

Zdravlje: Treba vam više opuštanja, kretanja.

Vodolija

Posao: Nemojte olako prihvatati nove ideje, za koje već unapred znate da nisu lake za realizaciju. Ne donosite odluke na brzinu.

Ljubav: Ne ustručavajte se da iskreno pokažete svoje emocije, posebno ukoliko uživate u punoj pažnji i razumevanju koje vam pruža voljena osoba.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: U periodu ste u kojem morate i trebate da se dokažete i da pokažete koliko ste kvalitetni i koliko se na vas može osloniti.

Ljubav: Slobodne Ribe, kroz poslovni segment ili kroz neka javna, društvena okupljanja stoje vam zanimljivi kontakti.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top