MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022.

pixabay.com

Ljubav i seks

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022.

Ovan

Početkom meseca, Ovnovi će doživeti nalet snage i spremnosti za novu fazu u vezama, ali zvezde ne savetuju žurbu. Pre toga, vaša veza mora biti testirana i proći kroz određene prepreke. Nakon toga odlučujete da li ste spremni da nastavite vezu. U drugoj polovini meseca treba da slušate svoja osećanja. Ovnovi koji su u vezi treba da smanje ljubomoru, jer ona ništa dobro neće doneti vašem odnosu.

Bik

Zvezde savetuju da slušate svoja osećanja i uzmete u obzir iskustvo prošlosti. U mnogim situacijama vredi preuzeti inicijativu. Slobodni Bik treba da provede što više vremena sa društvom, da upoznaje nove ljude i da izlazi, jer tako se povećavaju šanse da pronađe srodnu dušu. Bikovi koji su zauzeti želeće da unaprede vezu i podignu je na viši nivo.

Blizanci

Porodični Blizanci su previše zbunjeni vezama, a slobodni Blizanci su uvek u potrazi za srodnom dušom. Razmislite o sebi i odmorite se. Kada prestanete da pokušavate da pronađete svoju ljubav, ona će vas sama sresti – i to tamo gde je uopšte ne očekujete. Pokušajte da se okružite samo pravim i pouzdanim prijateljima. Porodični znaci mogu nastaviti sa planiranim potezom. Idite sa partnerom na neki izlet u prirodu, jesenje boje i promena pejzaža učiniće da se dodatno zbližite.

Rak

U ljubavnoj sferi Rakove očekuje uspešan mesec. Bliski ljudi će vam pružiti neophodnu pomoć i podršku. Kod bračnih parova početkom meseca postoji rizik od sukoba i nesuglasica. Uvek pokušajte otvoreno da komunicirate i da pronađete rešenje. Druga polovina meseca je povoljna za zajednička putovanja i planiranje važnih koraka u zajedničkom životu. Slobodni Rakovi mogu upoznati svoju ljubav. Ne odustajte od zabave – možda ćete tamo upoznati osobu za sebe.

Lav

Usamljene lavove u novembru očekuju zanimljiva poznanstva. Iako nećete kod simpatije odmah videti uzvraćena osećanja, moguće je da je ovo deo igre. Promene u vašem ličnom životu i oslobađanje od prošlosti pomoći će vam da upoznate svoju ljubav. Porodični odnosi Lava mogu izgubiti svoju iskru. Trebalo bi da pratite svoje ponašanje, tražite kompromise i ponovo steknete poverenje svoje srodne duše. Ovog meseca provedite više vremena sa partnerom.

Devica

Za slobodne Device, novembar će biti najuspešniji mesec. Sudbina će vam dati mnogo šansi da upoznate svoju ljubav. Pokušajte da uvek budete u centru događaja. Budite saosećajni prema drugim ljudima i nikoga nemojte da osuđujete. Porodične Device će razmišljati o proširenju porodice. Zajednički poslovi kod kuće pomoći će vam da se zbližite sa vašom drugom osobom.

Vaga

Za usamljene Vage novembar će doneti mnogo poznanstava. Čini se da se kupate u pažnji suprotnog pola, ali kada dođe vreme za izbor, trebalo bi da pažljivo pogledate sve solucije. Budite oprezni pri izboru partnera i ne ulazite odmah u odnos poverenja i intimnu vezu. Pokušajte da izbegnete sumnjive situacije. Krajem meseca mogu vas zadesiti manje nevolje, ali ćete se lako nositi sa njima.

Škorpija

I porodičnim i usamljenim Škorpijama predstoji naporan mesec. Vaša ljubav prema intrigama i flertovanju može dovesti do zanimljivih poznanstava. Međutim, toliko ste fokusirani na pronalaženje srodne duše da zaboravljate na sve. Porodične Škorpije ne bi trebalo da zloupotrebljavaju laži. Vaša sposobnost da lako pronađete pozitivno će pomoći da se izglade svi sukobi. Nakon što ste prebrodili mesec, sudbina će vas nagraditi harmoničnim odnosima.

Strelac

Novembar neće biti baš povoljan mesec za Strelce koji traže srodnu dušu. Svaki pokušaj da se izgradi romantična veza neće uspeti. Vredi steći iskustvo i ponovo pokušati pronaći svoju ljubav. Tokom ovog vremena upoznaćete različite ljude. Strelac u vezi može se suočiti sa hladnoćom. Dogovorite sastanak koji će vam pomoći da iskreno razgovarate o svom bolu. Do kraja meseca problemi će biti rešeni.

Jarac

Za Jarčeve, druga polovina meseca može dati voljenu osobu, ali prvo morate proći kroz neke prepreke. Neodlučni Jarčevi mogu rizikovati da izgube osobu koja im se dopada. Da bi se otvorili i pokazali svoja osećanja, Jarac treba da bude uveren u ozbiljne namere partnera. Porodične Jarčeve očekuje miran novembar. Zajedno sa voljenom osobom idete ka svojim ciljevima.

Vodolija

Slobodne Vodolije očekuju problemi u potrazi za srodnom dušom. Svojim ponašanjem možete otuđiti potencijalnog partnera. Ne treba da se uznemiravate: kraj novembra može doneti pozitivne emocije i baš tu osobu koja je spremna za ozbiljnu vezu. Dopustite partneru da iskaže svoja osećanja. Zauzete Vodolije treba da razmišljaju o prelasku na novu fazu u vezi.

Ribe

Novembar će omogućiti Ribama da upoznaju svoju srodnu dušu. Možda će to biti neko iz kruga bliskih prijatelja. Pokušajte da budete pažljiviji prema svojoj voljenoj osobi – postoje rizici da je povredite svojim dvosmislenim ponašanjem. Uverite se da su vaša osećanja iskrena i tek tada stupite u vezu. Zauzete Ribetreba ponekad da poslušajus avete drugih. Pokušajte da pratite svoje ponašanje – skloni ste imnpulsivnim emocijama.

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top