Otkriveno čime se Megan Markl bavila pre nego što je postala glumica

Printscreen/Instagram

Poznati

Otkriveno čime se Megan Markl bavila pre nego što je postala glumica

Svi znamo da je vojvotkinja od Saseksa pre udaje za princa Harija ostvarila niz zapaženih glumačkih uloga, ali malo ko zna da je radila i ovo

Pre nego što je postala deo kraljevske porodice udajom za princa Harija, Megan Markl je u periodu 2006. i 2007. godine radila kao TV hostesa u emisiji „Dogovoreno ili ne“.

Ona se nedavno u podkastu „Archetypes: Breaking Down the Bimbo“ sa Paris Hilton prisetila tog iskustva.

Kako je priznala, nije joj se dopadalo što se u emisiji prednost davala više izgledu u odnosu na druge kvalitete devojaka koje su učestvovale u šou programu.

– Bila sam zaista zahvalna kao glumica na audiciji što imam posao kojim sam mogla da platim račune. Imala sam prihode, bila sam u sindikatu, imala sam zdravstveno osiguranje, bilo je super. Ali, na kraju sam napustila šou. Bila sam mnogo više od onoga što se objektiviziralo na sceni. Nisam volela da budem primorana da radim posao koji se svodio na izgled, na specifičan arhetip reči glupača – rekla je Megan.

Vojvotkinja od Saseksa je ovom prilikom priznala da joj je mnogo smetalo što nije mogla pokaže svoj pun potencijal, za razliku od perioda kada je radila kao pripravnik u američkoj ambasadi u Argentini.

Radilo se isključivo o lepoti, a ne nužno o intelektu – rekla je Megan prisetivši se da su na snimanju TV emisije postojala mesta za stavljanje trepavica, ekstenzija i dodataka u grudnjake, a da su im čak uručivali i vaučere za tretmane samopotamnjivanja kako bi sledile određene standarde izgleda.

Za svoju ćerku Lilibet Dajanu, Megan Markl želi potpuno drugačije stvari.

– Priželjkujem da moja Lili želi da bude obrazovana i pametna i da se ponosi tim stvarima – odlučna je Megan.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top