HOROSKOP ZA 20. OKTOBAR 2022.

pixabay.com

Lifestyle

HOROSKOP ZA 20. OKTOBAR 2022.

Ovan

Posao: Pokušajte da izbegnete eventualni verbalni konflikt sa osobom koja bi mogla da ima uticaja na vaše krajnje poslovne rezultate. Budite staloženi i strpljivi.

Ljubav: Na ljubavnom planu po svoj prilici trebalo bi da smanjite neodlučnost vezano za osobu koja vam se dopada.

Zdravlje: Menjajte način ishrane i osećaćete se bolje.

Bik

Posao: Neke nove ideje i planovi koji dolaze od strane nadređenih osoba, mogli bi da vam budu dobra smernica za dalje.

Ljubav: Danas imate više razloga da budete ispunjeni potpunim osećajem zadovoljstva.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Blizanci

Posao: Potrudite se da ne ostavljate na pola započete poslove, a da krećete u realizaciju nekih novih zamisli. Fokusirajte se na najbitnije obaveze, pa etapno odrađujte ostalo.

Ljubav: Potencijalno poznanstvo sa novom simpatičnom osobom, moglo bi da bude izazov za Blizance, posebno one koji vole avanture.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete nagle fizičke pokrete.

Rak

Posao: Evo jednog uobičajenog, prosečnog dana što se profesionalne zahtevnosti tiče za većinu tipičnih predstavnika Rakova.

Ljubav: Solidni su aspekti ukoliko ste osmislili da napravite neki konkretan potez u vašem ljubavnom životu. Možete da iznenadite dragu osobu nekim poklonom.

Zdravlje: Nemojte preterivati u svakodnevnim aktivnostima.

Lav

Posao: Moguće verbalne konflikte sa konkurencijom, ili neistomišljenicima trebalo bi da pokušate da izbegnete, ako ne, onda maksimalno stanite u odbranu vaših visokih ambicija.

Ljubav: Budite šarmantni i spremni za akciju. Novi izazovi očekuju vas ovog dana. Uživajte.

Zdravlje: Budite što više u pokretu.

Devica

Posao: Racionalizacijom poslovnih zadataka i vrednim radom Device će do zacrtanih ciljeva stići bez mnogo problema ovog četvrtka.

Ljubav: Potencijalno poznanstvo sa novom simpatičnom osobom, moglo bi da bude izazov za one koji nisu stavili tačku na kraj prethodne ljubavne priče.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Vage danas ne bi trebalo da očekuju neke veće prepreke i probleme na polju poslovnog angažmana.

Ljubav: Velika je verovatnoća da vam maštu zagolica jedna potpuno nova osoba na ljubavnom putu, koja je znatno mlađa od vas.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Škorpija

Posao: Pozitivne okolnosti najavljuju uspešan dan za većinu Škorpija na polju svih poslovnih aktivnosti.

Ljubav: Preuzmite inicijativu i budite aktivniji kada su u pitanju dešavanja na vašem emotivnom planu, pokušajte da priču pokrenete na pravi način, i druga strana će imati neku reakciju.

Zdravlje: Osim fizičkog umora nema značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Nešto usporenija realizacija zacrtanih ciljeva mogla bi da dodatno danas iznervira Strelčeve. Prikočite, strpite se, na neke okolnosti ne možemo mnogo uticati.

Ljubav: Pokušajte da sagledate aktuelnu ljubavnu situaciju iz više uglova, neophodno je da se od partnera malo odvojite, da biste dobro razmislili da li je ta veza baš ona koju želite.

Zdravlje: Čuvajte se prehlada, virusnih infekcija.

Jarac

Posao: Jarčeve danas očekuje nešto manja tenzija na polju posla, tako da sve obaveze bez većih prepreka završite na vreme.

Ljubav: Novo poznanstvo moglo bi da bude realna osnova za novu buduću finu ljubavnu priču, onakvu baš kakvu priželjkujete.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

Vodolija

Posao: Imaćete malo problema da rešite pojedine situacije, ali idite postepeno i ne odlučujte na brzinu.

Ljubav: Budite realni kada je u pitanju donošenje nekih bitnih odluka, kako ne bi naišli na otpor i kritike od strane drage osobe.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Ribe

Posao: Zatražite pomoć od osobe od poverenja, kako biste uspeli da se izborite sa povećanim obimom posla koji vas očekuje tokom ovog četvrtka. Sve ide svojim tokom.

Ljubav: Zanimljiva komunikacija i novo poznanstvo mogući su u poslovnom kruženju, na nekom sastanku ili većem okupljanju.

Zdravlje: Stres, iscrpljenost.

astroputnik.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top