Šarmantni su, možete se osloniti na njih, ali u njima postoji MRAČNA STRANA

Lifestyle

Šarmantni su, možete se osloniti na njih, ali u njima postoji MRAČNA STRANA

Za svakog od njih postoji „okidač“ koji aktivira njihovu mračnu stranu

Vaga
Prvo mesto pripada Vagama. Oni su možda i najbolji govornici, čak bolji i od Blizanaca. Znaju da situaciju okrenu u svoju korist, zavodljivi su.. Međutim, ono što ne znate o lepim i elegantnim Vagama je njihova mračna strana. Inicijalna kapisla da se pokrene mrak u njima može da bude i često je to i razlog, neuzvraćena, tj. nesrećna ljubav. Kada Vagi pukne ozbiljna veza ili brak tada se povlači u sebe i odaje se alkoholu. Muškarci kao i dame Vage tada postaju gospodari ulične ljubavi!

Bik
Bikovi vole život. Drželjubivi su. Učiniće sve da njihov partner/partnerka, kao i porodica, budu srećni, sigurni i materijalno i stambeno obezbeđeni. Ali kada se u Biku pokrene mračna strana tada on postaje kockar i to onaj pravi koji bukvalno sve stavlja na rulet. Pokretač može da bude bilo šta, ali je najčešće pogrešan biznis.

Škorpije
Škorpije se uvek vode svojom intuicijom. I dok drže životne emotivne konce u rukama one su savršene. Kada ih izgube i kada se osećaju prevareno tada se budi uragan besa i mržnje i osvete. Mržnja je možda i najopasnija jer tada Škorpija ima crni povez na očima i ne bira sredstva da vam vrati mnogostruko jače. Sedeće pritajena ako treba i godinama i čekaće svoju priliku. Tada je ubod jak i dubok i peče zauvek!

Magazin.novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top