Severina ima jesenji autfit koji spaja nespojivo, a tašna je SLATKI MODNI SAN

Printscreen/Instagram

Moda

Severina ima jesenji autfit koji spaja nespojivo, a tašna je SLATKI MODNI SAN

Odevna kombinacija za svaki dan po ukusu Severine Vučković nije potpuna bez jednog moćnog detalja

Severina Vučković, jedna od najvećih regionalnih zvezda, proteklih godina postala je i svojevrsna modna inspiracija. Ona se rado poigrava stilovima i kombinuje naizgled nespojive odevne komade i aksesoare, a svaki put je rezultat čist modni spektakl!

Takav je i njen najnoviji stajling, koji je odabrala za uživanje u prijatnim jesenjim danima, a fotografiju je podelila uz poetičan opis – stihove Đorđa Balaševića.

– U meni miholjsko leto, to prkosno sunce pred zimu… – napisala je na Instagramu Seve.

Hrvatska pevačica ponela je duboki i kratak teksas šorts od tamnog džinsa, koji je kombinovala sa sportskim topom. U pitanju je model francuske modne kuće Celine, koji ističe njenu izvajanu figuru, a Severina je odabrala beli model sa crnim horizontalnim prugama.

Belo-krem patike za trčanje i sportski kačket sjajni su dodaci ovom autfitu, kao i elegantni strukirani blejzer ispod zadnjice, ali poseban detalj pevačicinog autfita svakako je nesvakidašnja tašnica.

Lepa Splićanka odabrala je asimetričnu kožnu torbu u tri nijanse bež boje, koja izgleda kao nekoliko tašni koje su uvučene jedna u drugu!

Severina, Torbica, Torbica Pisa
FOTO: INSTAGRAM, SEVERINA

Ova prava mala optička iluzija od torbice ima jednostavnu i kratku ručku za nošenje u ruci, a u gornjem delu je ukrašena predimenzioniranom šnalom, koja odiše duhom klasičnog francuskog šik stila.

Nesvakidašnju torbicu nazvana je Pisa, zbog njene nagnutosti na jednu stranu i sličnosti s Krivim tornjem u italijanskoj Pizi, a potpisuje modna kuća Boyy. Seve ju je ranije nosila u Zagrebu, na jednoj pozorišnoj predstavi, a tada ju je uklopila u elegantniju kombinaciju.

U zavisnosti od veličine, cena se kreće između 695 i 995 dolara, a masivna i, ipak, jednostavna šnala zaštitni je znak aksesoara brenda Boyy. Njega su, inače, 2006. godine osnovali kreativni duo Džesi Dorsi i Vanasiri Kongman, koji su poznati po vrlo interesantnom viđenju savremene estetike.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top