HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2022.

pixabay.com

Lifestyle

HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2022.

Ovan

Posao: Na samom početku ove sedmice biće dosta napetosti na polju posla i finansija. Neke stvari vam ne idu od ruke, a to će biti još izraženije ukoliko se držite starih priča, saradnja sa ljudima sa kojima već sarađujete.

Ljubav: Bilo bi mudro da ako je ikako moguće izbegnete duge i žučne rasprave sa dragom osobom.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Tokom ovog radnog dana potrebno je posebnu pažnju posvetiti svim dogovorima, ugovorima, papirologiji.

Ljubav: Oni koji su u vezama trebaju i mogu pokazati onu najlepšu i najtopliju stranu svoje ličnosti i biti tu za voljenu osobu. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Vi ćete vrlo često morati da menjate planove i milion i jednu stvar obavljate usput, u hodu, ali trebalo bi da krajnjim rezultatima ipak budete zadovoljni.

Ljubav: Sasvim solidan dan vas očekuje u sferi ljubavi, gde se od vas očekuje da preuzmete inicijativu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Ne bi trebalo žuriti, naročito kada su u pitanju važni dogovori, sastanci ili odluke koje mogu uticati u većoj meri na vašu poslovnu budućnost.

Ljubav: Pustite da stvari idu svojim tokom, uživajte u svim onim stvarima koje vam donose obostranu radost i dobro raspoloženje.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Lav

Posao: Pred vama je sedmica povoljnih dešavanja i informacija koje vam mogu biti od značaja za poslovanje. Samo polako, korak po korak i cilj će biti ostvarljiv.

Ljubav: Nije realno očekivati neke kapitalne ideje i poteze sa tom težinom, ali uživanje u sitnicama koje život znače svakako jeste.

Zdravlje: Napetost.

Devica

Posao: Dan je dobar da pokrenete svoje planove, da promovišete svoje ideje i da ubacite jedan nov, kreativni element u svoje poslovanje.

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, stoji vam upozorenje i za ovaj i za duži naredni period, ne upetljavajte se u tajne priče i laži.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda.

Vaga

Posao: U ovoj sedmici ćete imati problem jer ćete morati nešto i da odbijete, iz ko zna kojih razloga, a te osobe će vršiti pritisak na vas i opterećivati vas mentalno.

Ljubav: Sada je trenutak da prigrlite ljubav punim plućima. U dobrom ste raspoloženju spremni za konkretne ljubavne poteze.

Zdravlje: Povremena napetost.

Škorpija

Posao: Naporan početak radne sedmice je pred Škorpijama. Završavajte sve što je zaostalo, repove, pripremajte se da dajete neuporedivo više snage i volje nego do sada.

Ljubav: Izbegnite sitne ljubavne čarke, i strpljivo pokažite dragoj osobi spremnost na kompromis.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Strelac

Posao: Očekujte od samog starta i izazove i super šanse, nedoumice i pozitivne informacije i ponude. Važno je da ćete vi u svemu ovome uspeti da se snađete i isplivate.

Ljubav: Ukoliko ste napravili dobar plan nije loš dan da se pozabavite nekim finim potezima na polju ljubavi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: U sedmici koja sledi Jarčevima segment komunikacije i dogovora može praviti više problema nego inače. Teško ćete se sporazumevati sa nekim saradnicima, koliko god da postoji obostrana volja i trud.

Ljubav: Organizacija zajedničkog izlaska ili kraćeg putovanja, ili pak druženja sa prijateljima bila bi pravi pogodak.

Zdravlje: Mentalno opterećenje.

Vodolija

Posao: Generalno gledano u dobrom ste poslovnom periodu kada će vam biti lakše nego do sada da se sporazumete sa saradnicima. Trudite se da budete strpljivi.

Ljubav: Pokažite više razumevanja za potrebe druge strane, na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Ribe

Posao: Prilično naporan dan je pred tipičnim Ribama, mogu se neki dogovori iskomplikovati i dovesti do tenzija sa nekim od osoba sa kojima sarađujete.

Ljubav: Možda će biti neophodno da nešto dodatno objasnite ili uradite, kako bi druga strana na pravi način shvatila vaše namere.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

astroputnik.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top