Marija Mikić podelila srećne vesti

Printscreen/Instagram

Poznati

Marija Mikić podelila srećne vesti

Pevačica Marija Mikić i njen emotivni partner Jovan Pantić čekaju drugo dete, a lepe vesti sada je podelila sa pratiocima na Instagramu.

Marija je pre tri meseca na svet donela ćerku Đurđu, koja je postala centar sveta ovog para, a sada će dobiti još jednu bebu.

Pevačica je objavila sliku na Instagramu kojom je potvrdila navode da će uskoro biti brojniji za još jednog člana.

– Nema odmora dok traje obnova! Još jedan dokaz da se protiv 7. sile ne može! Hteli smo da sačekamo još malo da podelimo najlepše vesti, ali ste nas danas iznenadili, pa evo da i mi iznenadimo vas! Ljubimo vas i volimo! Pantići +1 – napisala je pevačica.

– Toliko smo se mučili da dobijemo Đurđu, koliko sam lekova pila, bilo je i ružnih stvari, uspona, padova, da ja stvarno nisam očekivala da ću drugi put ovako lako ostati trudna. Verovatno je onaj gore video kako se lepo snalazimo, pa ko veli – daj još jedno. Ali svakome Bog da onoliko koliko može da izdrži. Ja znam da možemo. Nemam tremu, ali sam vrlo realna i znam da će biti jako teško sa dve bebe, ali spremni smo na to jer veća sreća ne postoji – kaže Marija i dodala:

– Jovan je pre nego što smo saznali išao i pričao ljudima da sam trudna, a ja sam ga ućutkivala jer nisam ni slutila, a ni pomislila da je to moguće tako brzo. Rekao mi je: „Znam, osećam, siguran sam“! I tako je i bilo. Saznali smo tako što sam se baš puno prehladila i sumnjala sam čak i na koronu, pa mi je kupovao test za koronu u apoteci, neke lekove i, izmeđuostalog, test na trudnoću jer je hteo da dokaže svoju teoriju. I bio je u pravu. Ja sam bila samo šokirana, dok mi sve nije došlo do glave (smeh).

Pevačica otkriva da li bi sad želela da dobije dečaka, kao i da li je sa Jovanom razmišljala o imenima za novu prinovu.

– Želela bih samo kao i prvog puta, da sve bude kako treba, da beba bude živa i zdrava, stvarno ne razmišljam o polu. Imam neki osećaj da je dečak, ali to je samo moj osećaj, ništa više. Ne znamo još uvek ništa – zaključuje Marija Mikić za Pink.

Pink.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top