Pismo žene svom bivšem leči slomljena srca!

pixabay.com

Ljubav i seks

Pismo žene svom bivšem leči slomljena srca!

Pismo ostavljene žene svom bivšem partneru – „Neću te pamtiti po tome što si me ostavio kada sam bila najranjivija i što nisi mogao da me voliš, pamtiću te po tome što si me podsetio koliko treba da volim sebe!

Kada ljubav postane neuzvraćena, kada sa nekim planirate budućnost i mislite da je to ljubav koja traje večno, a odjednom vas kao hladan tuš sustignu, izdaja, razočaranje, rastanak, ovaj proces može biti bolan. Međutim, koliko god hrabrosti od nas traži i koliko se dugo sa tugom družili, svaki susret i rastanak u našem životu događa se sa razlogom.

Baš o tome govori pismo devojke i pisca Talije Hanter objavljeno na društvenim mrežama. Moguće je da će s eu njenim rečima pronaći mnoge žene, posebno one koje se oporavljaju nakon teškog raskida ili razvoda.

„Odlučila sam da te ne pamtim po tome kako si me povredio, već po tome kako si me naučio da se izlečim.

Odlučila sam da te ne pamtim po tome kako si me ostavio, već po tome kako si me naučio da nikada ne napustim sebe.

Neću te pamtiti kao čoveka koji mi je slomio srce, već kao nekoga ko me je naučio da se podignem i ponovo sastavim.

Pamtiću te ne po tome kako si prigušio moju svetlost, već po tome kako si mi pomogao da se trudim da zablistam ponovo, u svom svom sjaju, u skladu sama sa sobom.

Neću te pamtiti po tome što si me podsticao da stagniram i dugo si me držao u mestu, već po tome što me je tvoj postupak podstakao da naučim kako da napustim zonu komfora.

Pamtiću te ne zato što si me ostavio kada sam bila najranjivija, već zato što si me naučio šta znači biti jak.

Neću da te pamtim po tvojoj ljubomori i pokušaju da kontrolišeš moj život, već po tome kako si me naučio da pronađem svoju slobodu i oslobodim se.

Pamtiću te ne zato što si mi rekao ko treba da budem, već zato što si me naučio da sebe definišem i podsetim ko sam zaista.

I na kraju, više od svega – odlučila sam da te ne pamtim po tome kako nisi mogao da me voliš, već po tome kako si me naučio da ponovo VOLIM SEBE.“

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top