HOROSKOP ZA 29. OKTOBAR 2022.

pixabay.com

Lifestyle

HOROSKOP ZA 29. OKTOBAR 2022.

Ovan

Posao: Poslovne ideje neka se još malo krčkaju, razgovarajte i pregovarajte za sada, ali konačne odluke ostavite za naredne dane.

Ljubav: Po pitanju ljubavi, mogli biste konačno da stavite tačku na neke dileme iz prošlosti koje vas već neko vreme opterećuju.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Forsiranjem danas nećete mnogo postići, stoga bi vam od velike pomoći bila podrška iz prijateljskog okruženja.

Ljubav: Obratite pažnju danas, moguća iskušenja na emotivnom planu vas očekuju na slavlju, ili u provodu.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Blizanci

Posao: Povoljan je dan za razmišljanje o pokretanju nekih novih poslovnih ideja. Posvetite dovoljno pažnje i opuštanju i odmoru.

Ljubav: Mogli biste dragu osobu da obradujete izlaskom, ili eventualnom posetom dragim prijateljima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Standardne poslovne obaveze očekuju Rakove ove subote, bitno je samo da se ne preforsirate fizički.

Ljubav: Bilo bi najbolje da relativno miran dan na polju ljubavnih odnosa i ostane u takvim okvirima. Dajte svoj doprinos.

Zdravlje: Osetljivost pluća, respiratornog sistema.

Lav

Posao: Veći deo prvog dana vikenda Lavovi bi mogli da provedu u neformalnim razgovorima i pregovorima o budućim poslovnim zadacima.

Ljubav: Povoljan je dan da poradite na dodatnom zbližavanju i tako priuštite sebi i voljenoj osobi prijatne moment. Bavite se planovima za budućnost.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Devica

Posao: Nekoliko pozitivnih kontakata i dogovora po pitanju realizacije nekih budućih planova očekuje Device tokom ove subote.

Ljubav: Moguća iskušenja na emotivnom planu vas očekuju od strane osobe koju ste nedavno upoznali. Suviše ste neodlučni i nesigurni.

Zdravlje: Osetljivost zglobov, kostiju.

Vaga

Posao: Ništa spektakularno tokom ovog prvog dana ne očekuje Vage, osim možda obaveza vezanih za kuću ili pomoć nekom od starijih ukućana.

Ljubav: Fine zajedničke trenutke možete provesti u druženju sa rođacima ili prijateljim a koje niste dugo videli.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela kičmenog stuba.

Škorpija

Posao: Povoljne su okolnosti za kraće poslovno putovanje, ili eventualno postizanje pozitivnih dogovora sa potencijalnim novim poslovnim saradnicima.

Ljubav: Sve što je vezano za kraća putovanja može biti aktuelno i na vašem ljubavnom planu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Potrudite se da danas sve obaveze ostavite po strani i posvetite se preko potrebnom odmoru, naravno ukoliko je to moguće.

Ljubav: Vrlo dobre okolnosti očekuju vas na ljubavnom planu. Dajte svoj doprinos i upotpunite ovaj ljubavni dan tako što ćete dragoj osobi ispuniti neko obećanje od ranije.

Zdravlje: Osetljivost grla, prehlada.

Jarac

Posao: Budite strpljivi i što precizniji, odnosno nemojte odustajati od svojih stavova, ma koliko puta bude neophodno ponavljati najsitnije detalje kako biste ostvarili zacrtan cilj.

Ljubav: Bez nekih značajnijih promena na vašem ljubavnom planu, trebalo bi da sve konce držite u svojim rukama.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vodolija

Posao: Vodolije bi danas mogle da očekuju neke izmene vezane za planiranje budućih poslovnih aktivnosti. Uz dobru organizaciju i eventualnu pomoć nekog od iskusnijih saradnika nema razloga za zabrinutost.

Ljubav: I na polju ljubavi moguće je pokretanje nekih bitnih tema vezanih za buduće planove sa dragom osobom. Samo napred.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Ribe

Posao: Iskoristite ovaj dan za pravljenje planova za buduće poslovne aktivnosti i poslušajte savet nekog od iskusnijih saradnika, mogao bi vam biti od pomoći.

Ljubav: Danas bi bilo dobro da ponešto ili preskočite ili gurnete u drugi plan, i fokusirate se na najvažnije stvari partnerskog odnosa.

Zdravlje: Jačajte imunitet

astroputnik.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top