PRELEPE MODNE KOMBINACIJE MARIJANE MATEUS ZA JESEN

Printscreen/Instagram

Poznati

PRELEPE MODNE KOMBINACIJE MARIJANE MATEUS ZA JESEN

Važi za jednu od najstilizovanijih Srpkinja, te ukoliko vam fali ideja za neki novi stajling, obavezno pogledajte sledeći Marijanin odabir.

Modna dizajnerka Marijana Mateus ima, definitivno, nepogrešiv stil, a njene odevne kombinacije redovno služe kao inspiracija brojnim damama. Zahvaljujući posebnoj harizmi u stanju je da iznese svaki komad garderoba poput supermodela, bilo da je u pitanju nešto provokativnije ili svedenije.

Za vas smo izdvojili Marijanina tri jesenja autfita koja možete lako da iskopirate i iskoristite za različite prilike. Kada ih vidite, biće vam jasno zašto dominira našom modnom scenom.

1. Neprevaziđeni džins

Čim je objavila sliku na svom Instagramu u ovom stajlingu, sve žene su doslovno poludele za njim! Naime, uske farmerke je sparila sa plavom košuljom, ali ono što je posebnu notu dalo njenom izgledu jeste fenomenlana braon obuća i tanji kaput zanimljivih rukava u istoj boji.

2. Sportska elegancija

Iako je mnogo ređe viđamo u ovakvom izdanju, moramo priznati da prelepo izgleda i u njemu. Za jedan hladniji dan u oktobru izabrala je maslinastozelenu dugu jaknu i u identičnoj nijansi čizme. Oba komada garderobe se mogu veoma lako kombinovati sa svim stvarima iz vašeg ormara.

3. Vanvremenska crna kratka haljina

Za piće sa prijateljima u srpskoj prestonici odabrala je „all in black“ kombinaciju. Haljinu sa puf rukavima uparila je sa crnim čizmama na štiklu, te je do izražaja došla njena vitka linija. Ceo stajling je upotpunila pokupljnom kosom u visoku punđicu, te je u prvi plan došao široki osmeh.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top