Uz pomoć ove dijete Dea Đurđević je smršala 30 kg

Printscreen/Instagram

Poznati

Uz pomoć ove dijete Dea Đurđević je smršala 30 kg

Poznata voditeljka je nakon teške saobraćajne nesreće dobila veliki višak kilograma

Poznata voditeljka Dea Đurđević tog jutra nije ni slutila da će se odigrati prava drama na putu do posla. Teška saobraćajna nezgoda koju je doživela promenila je tok njenog života.

Kao posledica slabijeg kretanja došao je i višak kilograma. Lepa voditeljka ipak nije želela da stvar prepusti slučaju već je odlučila da se obračuna sa viškom kilograma.

Put do idealne linije nije bio lak, ali ona je bila uporna i uspela je. Zbog toga je svoju priču htela da podeli i sa drugim ženama koje možda biju istu bitku.

– Merila sam se sve dok nisam izgubila 30 kilograma, a onda sam prestala! Ne znam da li sam posle toga još smršala ili nabacila neki kilogram, važno mi je samo da ponovo mogu da zakopčam farmerke. Sada konačno opet nosim s veličinu i zadovoljna sam – ispričala je Dea za domaće medije.

Ona se potom osvrnula i na to kako danas održava vitku liniju.

Dea Đurđević
FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

– Trudim se da unosim ograničenu količinu hrane i da ne jedem masno. Veoma je teško da čovek sam sebe kontroliše, ali mi to uglavnom uspeva! Takođe, već neko vreme ne večeram, a ako mi se desi da ipak pojedem nešto uveče, biram da to bude salata.

Voditeljka je smršala zahvaljujući dijeti koju su joj sastavili lekari.

– Trojica doktora napravila su mi specijalni jelovnik, koga sam se pridržavala godinu i po dana. Posle saobraćajke sam se naglo ugojila, a kada sam počela a zdravo da se hranim, krenuli su i kilogrami da se tope i ja sam se osećala sve bolje – ispričala je ona jednom prilikom.

Potom je objasnila i kakav je bio njen režim ishrane.

Za doručak sam uzimala dvopek, sir ili jaja i sezonsku salatu. Ručak mi se sastojao od kuvanog jela i ribe, a večerala sam grilovano meso. Za užinu sam obično jela jabuku. Sada sam proširila meni, pa unosim i neke druge namirnice, samo se trudim da ne preteram.

Dea priznaje da joj je u početku bilo teško da se hrani po specijalnom režimu i da je stalno bila gladna.

– Gubljenje kilograma je u početku išlo sporo, ali kad sam ušla u štos, sve je krenulo kako treba. U prvim nedeljama dijete stalno sam bila gladna, ali sam se posle navikla – kaže voditeljka, koja je uz dijetu sebi uvela i fizičku aktivnost.

Sada kada ima idealnu težinu voditeljka se trudi da živi što zdravije, a to uključuje i bavljenje fizičkom aktivnošću.

– Treniram četiri puta nedeljno. Radim čučnjeve, trbušnjake, brzo hodam… To mi pomaže da se izgubljeni kilogrami ne vrate.

Evo kako izgleda jedan dan Dee Đurđević

Doručak: Ovsena kaša

Ručak: Meso i salata

Večera: Bez večere

Na kraju je lepa voditeljka otkrila još jedan trik, koji će potpomoći mršavljenje, a učiniće i da se sjajno osećate. Ona kaže da je jedna od najvažnijih stvari to da se u organizma svakog dana unese minimun 2 l vode. Tako će se telo detoksikovati, hidrirati, a vi ćete biti puni energije.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top