DNEVNI HOROSKOP ZA 31. OKTOBAR 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. OKTOBAR 2022.

Ovan

Posao: Ovnovi bi bez forsiranja trebalo da završe sve svoje zacrtane obaveze, iako će biti malo napeto.

Ljubav: Povedite računa o starim simpatijama i neraščišćenim računima sa bivšim ljubavima. Moguć je susret sa nekom od njih koja vas i dalje ne ostavlja ravnodušnim.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Uz dobru organizaciju i raspodelu obaveza, većina Bikova ne bi trebalo da brine zbog eventualnog povećanja obima posla.

Ljubav: Za očekivati je da upoznate bar jednu novu osobu vrednu pažnje i detaljnijeg razmišljanja.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Bitno je da tokom ovog dana ne započinjete više stvari i istovremeno, već poradite na boljoj organizaciji što će biti izvestan problem.

Ljubav: Potencijalne tenzije najbolje ćete rešiti strpljenjem i potragom za kompromisnim rešenjem.

Zdravlje: Osetljivost čula.

Rak

Posao: Povećan obim obaveza što novih što zaostalih očekuje Rakove tokom ovog ponedeljka. Nema razloga za strah ako korak po korak i strpljivo krenete u realizaciju.

Ljubav: Budite nežni i iskreni prema vašoj dragoj osobi i možete očekivati da će vam biti uzvraćeno na isti način. Uživajte.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Lav

Posao: Dobar priliv radne energije, nagoveštava profesionalne aktivnosti na veoma visokom nivou za većinu tipičnih Lavova.

Ljubav: Nije baš najpovoljniji dan da se upuštate u nove ljubavne avanture. Poradite na taktici.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Devica

Posao: Nema ozbiljnijih prepreka za uspešno privođenje kraju ranije započetih profesionalnih zadataka.

Ljubav: Nije realno očekivati neke iznenadne poteze u sferi ljubavi tokom ovog dana, ali korak po korak težite ka ostvarenju svojih ljubavnih ciljeva.

Zdravlje: Napetost.

Vaga

Posao: Mogli biste od samog starta da budete pod pritiskom rokova završetaka nekih poslova, što znači da vam nema druge nego da dobro zasučete rukave i krenete da to rešavate.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećom situacijom svog ljubavnog života onda nema ni razloga za veća talasanja. Uživajte.

Zdravlje: Moguća osetljivost kože, posebno delova pokrivenih odećom.

Škorpija

Posao: Efikasnost na vrlo visokom nivou trebalo bi da prati Škorpije od samog starta, a nerviraće vas svi oni koji su spori i otaljavaju posao.

Ljubav: Vaša osećanja su promenljiva i vi ste prilično nepristupačni za druge.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Strelac

Posao: Dosta obaveza očekuje tipične Strelčeve i ovog dana, ono što bi moglo da zasmeta jeste poturanje netačnih informacija.

Ljubav: Nije povoljan dan za neke konkretne akcije na ljubavnom planu, možda bi bolje bilo da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Jarčevi imaju danas vrlo realne šanse da sve prepreke koje se nađu na putu realizacije, rešavaju na ne baš popularan i teži način. Budite strpljivi.

Ljubav: Slobodni Jarčevi emotivne prilike idu preko poslovnog segmenta, ili vas sa nekom zanimljivom osobom mogu upoznati prijatelji, prilikom izlaska.

Zdravlje: Alergijske reakcije.

Vodolija

Posao: U poslovnom segmentu nećete imati baš laganu situaciju. Vi ste jednim delom krivi jer se previše opterećujete i onim čime ne biste trebali.

Ljubav: Pokušajte da strpljenjem i promišljenošću rešite moguće komplikacije na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

Ribe

Posao: Situacija na poslovnom planu biće promenljiva od samog starta. Verovatno će ritam ići jedan korak napred dva nazad, ali i to nije loše kako bi proverili svoje planove i nacrte.

Ljubav: Ukoliko ste spremni za nove ljubavne izazove hrabro napred, samo očekuje vas na tom polju dosta napetosti pa budite spremni za kompromise.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Astroputnik

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top