Emotivno pismo žene nakon rastanka je melem za srce!

pixabay.com

Ljubav i seks

Emotivno pismo žene nakon rastanka je melem za srce!

Raskid je bolno iskustvo nakon kojeg jednoj ili obe osobe srce ostaje slomljeno, ali do nekih raskida je zaista bolje doći. U odnosima u kojima se jedna strana oseća poniženo, povređeno, ranjivo, ne vidi priliku za razvoj, vreme je za odlazak. Možda će odlazak nakon godina koje ste proveli zajendo da bude težak, ali nakon slomljenog srca i faze njegovog isceljenja, dolazi novi život u kojem shvatate koliko ste vredni i da zaslužujete nekoga boljeg, nekoga ko će vas iskreno voleti.

Baš o tome govori emotivno pismo žene, objavljeno na jednom formumu, koja je odlučila da ostavi svog partnera i počne život ispočetka:

„Doći će vrama kada ću zaboraviti na tvoje oči i osmeh. Odlazim od svega što me vezuje i podseća na tebe. Doći će vreme kada će se moje srce isceliti, a usne formirati osmeh upućen nekom drugog. I biću srećna i slobodna, bez razmišljanja da li ti nekada misliš na mene.

Smejaću se glasno, bez straha šta će drugi rećži ili pomisliti. Plesaću, pustiću da mi vetar mrsi kosu i napokon ću shvatiti da izvor moje radoste nisi ti, već ono što je u meni. U mom srcu se stvara mesta za nov eljude, nova iskustva i lepote života. Mesto koje si u mom srcu ti zauzimao sada je prazno, a ostale su samo uspomene kojih se vredi sećati, kao i lekcije zašto više nikome neću dozvoliti da me uvredi, razočara ili izda. Sada znam na koje stvari više nikada neću zatvarati oči.

Počinjem da shvatam koliko vredim, a tvoje namere da me vratiš sada su besciljne. Jednom kada vas neko povredi postajete drugi čovek i to je prilika za rast. Zato sam ja odlučila da te izbacim iz svog života.

Iako još uvek u sebi nsoim pomalo tuge, bola i gorkog ukusa razočaranja, dolazi vreme kada prestajem potpuno da mislim na tebe. Opraštam ti i otpuštam sve što je povezano sa tobom iz svog života. Više neću proveravati društvene mreže, gledati u telefon i očekivati poziv, niti ću provoditi dane i noći pitajući se – da li smo mogli bolje.

Više mi nećeš nedostajati, promenila sam se. Sada je vreme da se vratim sebi, da probudim u sebi onu snažnu ženu koja je bila potisnuta dok sam se ja borila za tebe, za nas. Želim najbolje za tebe, da ti se svaka želja ostvari, da voliš, da živiš ispunjeno, ali te više ne želim pored sebe.

Posle ovog iskustva postala sam mnogo jača nego što si me ti ikada poznavao. Kontrolišem svoj život, idem pravo putem svojih snova i prihvatam ono što mi je suđeno, ali i menjam život u skladu sa svojim nadama.

Sada sam u fazi isceljenja svog srca, ono polako dobija novu snagu i živahnost, počinje da kuca samo za mene. Ti si moja prošlost, a unutrašnji glas koji me golica iznutra poručuje mi da me čeka puno lepša budućnost.

I konačno, upoznaću nekog boljeg… nekoga ko će me pogledati i učiniti da se osećam kao da sam uradila pravu stvar kada sam odlučila da te pustim. Počinjem da stvaram nove uspomene i prihvatam samo onu iskrenu, divnu i čistu ljubav, onu koja je puna poštovanja i prilika za rast – LJUBAV koja greje dušu i ne boli!“

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top