Ove SRPKINJE su među NAJBOGATIJIM ŽENAMA na svetu

Printscreen/Instagram

Poznati

Ove SRPKINJE su među NAJBOGATIJIM ŽENAMA na svetu

Srpkinje su poznate širom sveta po svojoj lepoti, a neke od najlepših osvojile su srca veoma bogatih i uticajnih ljudi

Neke Srpkinje su svojom harizmom i lepotom stigle do naslovnih strana poznatih svetskih magazina, druge su šetale prestižnim modnim pistama, a neke od njih su uspele i da nađu životne partnere koji su im ostvarili sve životne snove.

Neke od najlepših srpkinja udale su se za vrlo moćne i bogate ljude i time su i same postale bogatašice svetskog ranga.

Evo o kojim srećnicama je reč.

Jelena bin Drai

Prelepa Jelena Jakovljević svojom lepotom uspela je da osvoji srce šeika Saida bin Draija.

Njih dvoje su već godinama zajedno, a Jelena je više puta govorila koliko je srećna što ga je srela. Trenutno njihovo bogatstvo se procenjuje na dve milijarde dolara.

Sandra Meljničenko

Bivša modelisica Sandra udala se za ruskog biznismena Andreja Meljničenka. Njihova ljubavna priča traje već 19 dugih godina.

Poznati par sve ovo vreme ljubomorno je čuvao svoju ljubav od očiju javnosti, a na prste jedne ruke može se nabrojati koliko su puta dali intervjue u kojima su govorili o svom odnosu.

Ivana Berendika

Bivša modelisica udala se za američkog biznismena Tomasa Jermoluka jednog od osnivača Gugla.

Ona je bila prepoznatljiva kao uspešan model i pevačica, a onda je 1999. godine rešila da napusti popularne Modelsice i prihvati ponudu da radi u inostranstvu. Tada nije ni slutila da će ubrzo upoznati čoveka svog života. Njihovo bogatstvo se procenjuje na više od sto miliona dolara.

Anika Božić

Za Aniku Božić Al Saraj slobodno možemo reći da živi život iz snova, a udajom za biznismena Jusufa Al Saraja je dobila nadimak arapska princeza.

Pored toga što vodi glamurozan i raskošan život, ova lepotica ističe kako je za nju najveći luksuz što živi život kakav želi. Ona je udata za palestinskog biznismena Jusufa al Saraža tako da žive na relaciji Pariz-Kairo.

Ivana Božilović

Udata je za Endrua Fajerstona, praunuka osnivača kompanije za proizvodnju guma. Često se pojavljivala u tabloidima zbog romanse, a kasnije i braka sa Endruom, koji je bio učesnik treće sezone rijalitija „Neženja“ 2003. godine.

Kada je Bog delio lepotu i atraktivnost, prema Ivani je bio vrlo darežljiv. Plava kosa i oči, savršena figura, zanosne obline i osmeh koji obara sa nogu. Upravo zato je ta lepa Srpkinja zapala za oko američkim lovcima na talente. Ubrzo se obrela na velikom platnu i ostvarila uloge u filmovima “Čarlijevi anđeli”, “Lovci na deveruše”, “Sto devojaka” i “Van Vajlder”.

Marija Karan

Marija se udala za holivudskog producenta Džoela Lubina 2014. godine i živeli su u Holivudu. Venčanje je bilo za uži krug prijatelja i porodicu, a onda su se ipak odlučili i za venčanje, ali skromnije nego što su planirali.

Ipak, njihova ljubav nije odolela izazovima pa se par nedavno razišao, ali su zbog zajedničkog sina ostali u odličnim porodičnim odnosima.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top