Sloboda Mićalović oduševila javnost opuštenim izdanjem

Poznati

Sloboda Mićalović oduševila javnost opuštenim izdanjem

Sloboda Mićalović oduševila je javnost fotkama u opuštenom izdanju, a komplimenti na račun njenog izgleda ne prestaju da se nižu.

Sloboda Mićalović oduvek je privlačila veliku pažnju javnosti, kako zbog modnih kombinacija tako i zbog prirodnog izgleda koji se izdvaja u moru trendova koji uključuju estetske korekcije.

Jedna je od retkih javnih ličnosti koju možemo videti bez šminke i koja često ističe važnost „majke prirode“.

Ovog puta, na svom Instagramu podelila je fotografije na kojima je u potpuno opuštenom izdanju i izazvala veliki broj pozitivnih komentara koji ne prestaju da se nižu.

Naime, može se videti da Slobodas nema šminku, dok je bila vidno iscrpljena i umorna, što nije krila, te je u opis fotografije stavila: „Ko kaže da mi se spava?! Samo sam imala probu,predstavu,pa snimanje noćno“, napisala je glumica.

Ubrzo su usledili komplimenti na račun njenog izgleda.

„Neki i umorni sijaju, a neki kad su i od silikona mrače“, „Ti si andjeo koji zemljom hoda“, „Ona je na svajoj slici lepa i sve joj lepo stoji“, „Najlepša dama u Srbiji“, „Prelepa“, „Naša Monika Beluči, svetski kalibar a NAŠA“, „Prirodno je najlepše“, samo su neki od komentara ispod njenih fotografija.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top