HOROSKOP ZA 2. NOVEMBAR 2022.

pixabay.com

Lifestyle

HOROSKOP ZA 2. NOVEMBAR 2022.

Ovan

Posao: Još jedan naporan radni dan nalazi se pred Ovnovima pa je potrebno da smanjite impulsivnost i ako je moguće konverzaciju sa saradnicima svedete na minimum, jer možete reći nešto i što ne bi trebali.

Ljubav: Neke tajne koje ste do sada vešto prikrivali mogle bi izaći na videlo i zakomplikovati vam postojeću ljubavnu priču.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Relativno male prepreke na poslovnom polju Bikovima danas mogu izgledati bar duplo veće. Osećaćete se kao da ste u centru dešavanja i da se baš sve prelama preko vas.

Ljubav: Neka pitanja od ranije mogu ponovo izaći na dnevni red, svoje primedbe zadržite trenutno za sebe.

Zdravlje: Moguće manje respiratorne tegobe.

Blizanci

Posao: Nije loš dan za one Blizance koji su zadovoljni aktuelnom poslovnom pozicijom, ali za one druge nije najpovoljnije vreme da pokrećete inicijativu za promene jer nemate sve potrebne informacije.

Ljubav: Da ne bi proširili problem i neugodne odnose sa voljenom osobom, vaš je zadatak da krenete sa rešavanjem onih situacija koje su vam donosile loše momente.

Zdravlje: Potrebno je da napravite balans između odmora i obaveza.

Rak

Posao: Nervoza zbog osećaja da ste u nekakvom kontra ritmu danas može biti dodatno pojačana kritičkim komentarima na račun vaše profesionalnosti. Ne uzbuđujte se previše.

Ljubav: Osoba koja vam već neko vreme privlači pažnju, mogla bi danas da bude inicijator susreta na vaše veliko zadovoljstvo.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Lav

Posao: Dosta takta u komunikaciji sa saradnicima, napora i energije biće vam potrebno danas kako biste uspeli da bar deo zamišljenog realizujete na način koji vi želite.

Ljubav: Pogrešno ćete tumačiti signale koje šaljete jedno drugom pa se neke fine situacije u najavi mogu pretvoriti u razloge za brigu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Iako za Device danas nema nepremostivih profesionalnih prepreka, ipak obratite pažnju na papirologiju kako bi izbegli ozbiljnije greške.

Ljubav: Preko poslovnog segmenta možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa novom simpatičnom osobom.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Vaga

Posao: Ako ste namerili da danas sredite prvenstveno zaostale radne obaveze imaćete dobre uslove za to.

Ljubav: Određene sumnje ili nezadovoljstvo koje sećate na emotivnom planu treba preispitati, pronaći uzroke, pa tek onda reagovati.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Opterećeni ste nekim stvarima koje morate završiti i svesni da je pred vama još dugačak put. Ne odustajte, ma koliko teško sve išlo u ovom trenutku.

Ljubav: Nije baš najpovoljniji dan za neke kapitalno velike ljubavne planove i konkretne akcije. Strpljenje vam neće biti jača strana, što će se odraziti na neke verbalne prepirke koje su bespotrebne.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

Strelac

Posao: Naizgled miran radni dan može se okrenuti naglavačke zbog problema u dogovorima ili sa papirologijom, a mogući su i problemi tehničke prirode.

Ljubav: Kratak flert, neobavezan razgovor najviši su dometi koje možete da očekujete tokom ovog dana.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Posao: Nešto mirnija situacija na profesionalnom polju očekuje vas u odnosu na prethodne dane. Ipak, još uvek nije vreme za opuštanje.

Ljubav: Iako ste zbog nekih ličnih problema zabrinuti, trudite se da to ne utiče na komunikaciju i bliskost sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe izazvane alergijama.

Vodolija

Posao: Prilike vam neće dozvoljavati da napravite plan i imate rutinu, da organizujete sebe na bolji način. Šta je tu je, nekako ćete se već snaći, potreban vam je malo opušteniji pristup.

Ljubav: Suštinski nema naznaka nekih značajnijih promena na vašem ljubavnom polju, možda se malo više preispitujete ali nema razloga za brigu.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Ribe

Posao: Bez bitnijih promena u odnosu na prethodni dan. Budite strpljivi i potrudite se da ne zaostanete suviše sa tekućim obavezama.

Ljubav: Ovaj dan nije baš najpovoljniji da zablistate u sferi ljubavi, postoji nepoverenje i nerazumevanje sa obe strane i to će rasti još više ako jedna strana ne spusti loptu.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

astroputnik.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top