DNEVNI HOROSKOP ZA 11. NOVEMBAR 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. NOVEMBAR 2022.

Ovan

Posao: Prosečan i dosta naporan dan očekuje Ovnove, koji će imati osećaj da sve teče usporenijim tempom uz povremene zastoje i razna iščekivanja.

Ljubav: Nije loš dan za prizemljenje i stišavanje strasti, kao i razmišljanje o konkretnim potezima i vraćanju u mirnije tokove.

Zdravlje: Zglobovi i sitne kosti mogu vam zadavati manje zdravstvene probleme.

Bik

Posao: Poslednji radni dan u ovoj sedmici Bikovi bi trebali da posvete proveri svega urađenog, proverite i dokumentaciju, jer su moguće sitne greške i propusti koje možete lako ispraviti.

Ljubav: Vrlo dobre prateće okolnosti i pozitivan uticaj kosmičke energije najavljuju lep danu sferi ljubavi za većinu pripadnika ovog sazvežđa. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Pokušajte da izbegnete verbalne sukobe sa poslovnim okruženjem zbog eventualnih kašnjenja u realizaciji već dogovorenih aktivnosti.

Ljubav: Najbolje bi bilo da ništa ne planirate a samim tim će vam i očekivanja biti manja. Potrudite se da se opustite i ne razmišljate suviše.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Rak

Posao: U nameri da sve zadržite u granicama kontrole, potrudite se da pokažete neophodnu dozu fleksibilnosti i sve će ići mnogo lakše.

Ljubav: Pred vama je dobar period da krenete u raščišćavanje dilema i preispitivanje nekih odluka.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Lav

Posao: Iako je dosta izazovan dan pred vama, budite mudri i pažljivo procenite sve okolnosti pre nego što krenete u suočavanje sa potencijalnim izazovima, koji vam tokom ovog dana mogu biti dosta stresni.

Ljubav: Budite to što jeste, ali ipak pokušajte da zadržite fokus i kakvu – takvu kontrolu nad situacijom, u suprotnom bi dosta toga moglo da ostane nedorečeno a vi razočarani.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Devica

Posao: Nikako neće biti od koristi ako se rasplinete i preopteretite sebe, jer ma koliko sve precizno isplanirali na neke stvari nećete moći da utičete.

Ljubav: Slobodne Device, u ovom trenutku ne vidite pravu osobu sa kojom bi mogli da se ostvarite. Možete početi da intenzivnije razmišljate o osobi sa kojom zajedno radite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Smanjen obim obaveza očekuje Vage. Fokusirajte se na završavanje započetih obaveza, bez forsiranja i rasplinjavanja na više strana.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom uživajte, dok bi svi ostali trebalo da pokažu malo više inicijative i preuzmu konkretne poteze.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Rutinsko obavljanje posla očekuje Škorpije ovog petka, vodite ipak računa o sitnicama, da ne napravite neki manji propust.

Ljubav: Imaćete danas dobre šanse da sve potencijalne probleme koji vas već neko vreme muče prevaziđete uspešno.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Strelac

Posao: Dosta izazova i korekcija postojećih planiranih aktivnosti je pred tipičnim Strelčevima, gde se očekuje da budete spremni da promenite pristup problemu i neke stvari ponovite.

Ljubav: Moguće novo poznanstvo i prilika za opušten i prijatan razgovor, flert. Uživajte.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Jarac

Posao: Povećan obim posla danas bi mogao da vas poprilično mentalno umori, stoga je potrebno da se maksimalno dobro organizujete.

Ljubav: Odličan dan je pred vama u sferi ljubavi posebno ukoliko ste osmislili možda neko putovanje koje želite da predložite dragoj osobi.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Vodolija

Posao: Solidan dan je pred Vodolijama da uz brojne zastoje i ponavljanje nekih poteza ipak okončaju ovu radnu sedmicu bez većih problema.

Ljubav: Prilično mirno more očekuje vas u sferi ljubavi. Pozicije partnerskih odnosa trebalo bi da ostanu manje-više slične jučerašnjim.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost u sferi zdravlja.

Ribe

Posao: Iako je poslednji radni dan u sedmici važno je da se dovoljno dobro organizujete i podelite plan rada na sitnije etape.

Ljubav: Bar jedno potencijalno iznenađenje mogli biste danas da očekujete na polju ljubavnih relacija. Zainteresovani ste, ali treba da budete oprezni.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Astroputnik

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top