Izdvojili smo 5 omiljenih komada Seke Aleksić uz koje ćete izgledati POPUT MODNE IKONE

Printscreen/Instagram

Moda

Izdvojili smo 5 omiljenih komada Seke Aleksić uz koje ćete izgledati POPUT MODNE IKONE

Pevačica Seka Aleksić jedna jeod naših najpopularnijih kako u zemlju, tako i u regionu. Muzička zvezda često je inspiracija mnogom damama, a tokom prethodnih godina mogli smo sa vidimo kako se menjao Sekin stil.

Aleksićeva je i te kako bila sklona transformacijama, bilo da je reč o modnim kombinacijama, frizuri, načinu šminkanja…

Seka je tokom prethodnih nekoliko meseci promenila imidž, a njen novi izgled nailazi samo na reči hvale. S obzirom na to da važi za modnu ikonu, prečešljali smo profil popularne pevačice i izdvojili 5 komada koja će ove zime biti u fokusu…

1. Jakna „Aviator“

Ovaj model jakne doživeo je veliku popularnost prošle godine, a dominacija se nastavlja i ove. Mnoge domaće zvezde i influenserke nabavile su svoj model a među njima se našla i Seka koja se odlučila za kraću verziju.

2. Kožna suknja

Jesen je godišnje doba kada rado nosimo materijale od kože. Kožna suknja je idealan izbor kojim ćete stvoriti efektan stajling.

3. Efektna tašna

Male tašne ove sezone su u fokusu, a Seka bira efektan model sa srebrnim detaljima koji svaku kombinaciju čini upečatljivom.

4. Mala crna haljina

Svaka žena zna da u ormaru mora posedovati malu crnu haljunu – model idealan za sve prilike. Seka je izabarala haljinu neobičnog kroja na jedno rame sa karnerima koji je čine posebno zanimljivom.

5. Maksi crna haljina

Pored male crni haljine, u vašem ormaru se mora naći i elegantna crna zanosna haljina maksi kroja koja je će stvorti moćno izdanje jednim potezom. Seka izgleda savršeno u modelu na jedno rame koji je upotpunila kožnim rukavicama.

Koji komad garderobe vam se njaviše svideo?

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top