DNEVNI HOROSKOP ZA 20. NOVEMBAR 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. NOVEMBAR 2022.

Ovan

Posao: Dosta razmišljanja, priče sa poslovnim saradnicima, obeležiće ovu nedelju kod najtipičnijih Ovnova. Ne zamarajte se suviše.

Ljubav: Povoljni astrološki aspekti daju vam dobru osnovu da se angažujete u sferi ljubavi i napravite prisniji kontakt sa osobom koja vas privlači.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Najverovatnije da nema razloga i potrebe za dodatne aktivnosti tokom ove nedelje. Opustite se, ali i obavite bar one neophodne pripreme za novi poslovni dan.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu iznenađenja nisu isključena, naročito ako ste ostavili par nerazjašnjenih detalja u vezi voljene osobe.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Blizanci bi mogli da očekuju neke razgovore i dogovore na porodičnom nivou. Prijaće vam malo aktivnosti vezanih za kuću.

Ljubav: Opušteno ponašanje može vam koristiti u sferi ljubavi, naročito ako ste imali nešto napetiju situaciju iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Iako ste možda umorni, nema razloga za potpunu pasivu. Ako ništa drugo, onda iskoristite dan za neku fizičku aktivnost, šetnju na otvorenom, prijaće vam.

Ljubav: Pokažite dovoljno razumevanja i strpljenja za drugu stranu. Organizujte neko druženje sa prijateljima, rođacima.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Lav

Posao: Nije loš dan za sumiranje rezultata urađenog i pravljenje planova za nove poslovne izazove.

Ljubav: Sticaj okolnosti ide vam na ruku da očekujete tokom ovog dana više prijatnih ljubavnih iznenađenja, posebno ukoliko ste planirali neki izlazak i druženje sa osobom koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Device gotovo uvek nađu neku zanimaciju tako da im ni tokom ovog drugog dana vikenda neće biti dosadno.

Ljubav: Višak slobodnog vremena mogli bi da iskoristite da dogovorite i sprovedete u delo lepe zajedničke aktivnosti sa dragom osobom. Može i druženje sa prijateljima.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Drugi dan vikenda donosi solidne aspekte da Vage malo realnije sagledaju aktuelnu poslovnu situaciju i adekvatno se pripreme za rad na možda nekom novom projektu.

Ljubav: Razmislite i pokušajte da preuzmete neke detalje iz sfere ljubavi u svoje ruke. Prilagodite svoje poslovne obaveze privatnom životu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Škorpije bi mogle da se pozabave zaostalim obavezama iz prethodnog perioda ukoliko ih ima, a ostatak dana posvete se odmoru i relaksaciji.

Ljubav: Danas niste na istim talasnim dužinama sa voljenom osobom. Pokušajte da izbegnete prepirke i sitne čarke.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Strelac

Posao: Od više planova koje ste imali za ovu nedelju, biće dobro da realizujete polovinu. Ne verujte mnogo u obećanja, lako ih je dati, a mnogo teško ispuniti.

Ljubav: Prijao bi vam neki kraći put, pokušajte maksimalno da se relaksirate i smanjite napetost.

Zdravlje: Hronični problemi vezani za kosti i zglobove.

Jarac

Posao: Većina Jarčeva danas ima realne šanse da sve obaveze završe na vreme i ostave dovoljno vremena i za preko potreban odmor.

Ljubav: Prepustite se inicijativi i organizaciji aktivnosti koje planira druga strana, potrebno vam je više zajedničkih slobodnih trenutaka.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vodolija

Posao: Manje više sve pod kontrolom i realizacija planova za danas se ne dovodi u pitanje.

Ljubav: Posvetite se nekoj zajedničkoj aktivnosti sa dragom osobom i uživajte u odmoru.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Tokom ovog dana bićete veoma raspoloženi za priču i komunikaciju, ali na prvo mesto stavite odmor i opuštanje.

Ljubav: Najverovatnije neplanirano, ova nedelja može doneti finu priliku za novo poznanstvo. Za početak biće dovoljno da se opustite i uživate u prijatnom društvu.

Zdravlje: Dobra fizička energija i pozitivan stav prema životu vas čine zdravijim.

astroputnik.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top