NIKADA NE BISTE POGODILI DA JE ONA SESTRA JANE MILIĆ ILIĆ

Printscreen/Instagram

Poznati

NIKADA NE BISTE POGODILI DA JE ONA SESTRA JANE MILIĆ ILIĆ

Jana Milić Ilić, glumica umiljatog osmeha, u poslednje vreme ređa samo uspešne uloge u brojnim domaćim ostvarenjima. Međutim, malo je poznato da ova šarmantna dama ima rođenu sestru koja vodi potpuno drugačiji život od nje, a njoj svetska javnost ne prestaje da priča.

Naime, Montreal izuzetno voli Anu Milić a magazin „CBC“ proglasio ju je građankom meseca. Ana je profesorka na tamošnjem Univerzitetu „Makgil“ i izuzetno je posvećen član „Makgil zajednice za doživotno učenje“. Aktivno radi na na kreiranju kulture brige o drugima, ukazujući na važnost njenog razvitka.

Uživa u skladnom braku sa suprugom Aleksom, sa kojim ima i troje dece. A avko ko ih poznaje, istile da su divna porodica.

Sa druge strane, kada je osvanula njena slika u našim medijima, mogli su se čuti samo komentari kako sestre neverovatno liče! Jana, takođe, naglšava da sa Anom ima veoma blizak odnos, iako ne žive već dugo u istim zemljama.

– Moja sestra radi na „Makgilu“ najpoznatijem i najprestižnijem univerzitetu u Kanadi, a živi u kraju koji se zove Mala Italija u ulici Sen Loren, gde su načičkani italijanski kafei i restorani. Najbolji kapućino u gradu pila sam u kafeu „Italija” gde stariji Italijani gledaju fudbal, jedu sendviče s pršutom i rukolom.

Glumica ističe da imaju samo jedna drugu.

– Ana i ja smo i ranije bile bliske jer, naravno, imamo samo jedna drugu. Ipak mislim da je ova poseta dodatno učvrstila naš odnos. Ne mogu da budem sebična i da kažem da mi je krivo što ne živi u Srbiji, trudim se da na te stvari gledam drugačije. Ona je obrazovana i sposobna žena, dobra majka i sestra, našla je svoj put u Montrealu, radi na prestižnom koledžu i njena deca su bezbrižna. Meni je to dovoljno – zaključila je poznata glumica Jana Milić.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top