Ljubavna priča Lionela Mesija i Antonele Rokuco topi i najtvrđa srca

Poznati

Ljubavna priča Lionela Mesija i Antonele Rokuco topi i najtvrđa srca

Fudbaler Lionel Mesi odigrao je 1.000 meč u svojoj bogatoj karijeri, a upravo je on bio strelac prvog gola na utakmici između Argentine i Australije.

Ljubavna priča Lionela i Antonele mogla bi da se preslika na filmsko platno.

Naime, Lionel Mesi (35) i Antonela Rokuco (34) su se upoznali preko njenog brata dok su još bili deca odnosno kad su imali po pet, šest godina. Kako je kasnije fudbaler priznao, sa njenim bratom se družio kako bi mogao da viđa Antonelu.

Ona mu je pisala pisma i sve je bilo tako slatko, ali ih je život razdvojio kada se cela Mesijeva porodica preselila u Barselonu zbog Lionelove fudbalske karijere.

 

– Zamislite da se sa porodicom preselite na novi kontinent sa 13 godina, a budućnost svih zavisi od vas. Bilo je to komplikovano vreme. S jedne strane, bilo je spektakularno doći igrati u Barseloni. S druge strane, ostavljanje svega iza sebe u Rosariju bilo je teško: mojih prijatelja, ostatka moje porodice, mog detinjstva – stigli smo u zemlju u kojoj nisam imao ništa. Počeo sam praktično od nule – rekao je Mesi u jednom intervjuu.

Svako je nastavio svojim životom, Lionel je gradio svoju fudbalsku karijeru, a Antonela se posvetila obrazovanju. Upisala je stomatologiju i uplovila u emotivnu vezu.

Međutim, život ih je ponovo spojio nažalost tragičnim okolnostima.

Antonelin najbolji prijatelj je nastradao 2005.godine. Ona je zbog ove tragedije pala u depresiju, prestala je da ide na fakultet što je Mesija nagnalo da ode u Argentinu da bi joj se našao u nevolji.

Antonela je tada ostavila dečka kako bi Lionelu pružila novu šansu.

–  Ostavila me je, ali me barem nije ostavila zbog bilo kog momka – već zbog Mesija – ispričao je jednom prilikom Antonelin bivši dečko.

Ipak, nisu odmah počeli da se zabavljaju. Lionel Mesi je bio veoma stidljiv da prizna svoja osećanja, ali je hrabrost skupio i pozvao je na dejt.

Neko vreme su svoju vezu krili od javnosti, ali su od 2009. godine svoju ljubav otkrili svima. Naredne godine su se verili, a interesantno je da su se venčali tek 2017. godine u rodnom Rosariju.

Iz njihove bezuslovne ljubavi se rodio Tiago 2012.godine, a 2015. porodica je dobila pojačanje: Matea.

Godinu dana nakon venčanja, rodio se i treći dečak, Čiro.

 

Samo jednom se u medijima spekulisalo o problemima u njihovom braku. Svima je bilo neobično što Antonela nije 2018. godine otputovala sa suprugom na Svetsko prvenstvo u Rusiju. Ipak, sve su bile samo glasine.

 

– Nisam išla zato što imam vrlo malu decu i drugačiji raspored – rekla Antonela tada demantujući da nešto nije u redu.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top