MEGAN MARKL POKAZALA SINA ARČIJA: Svi se slažu da je isti mama

Printscreen/Instagram

Poznati

MEGAN MARKL POKAZALA SINA ARČIJA: Svi se slažu da je isti mama

Sina Megan Markl i princa Harija nismo dugo videli, ali sada je osvanula njegova najnovija fotografija na kojoj se vidi koliko se promenio

Sina Megan Markl i princa Harija nismo dugo videli, ali sada je osvanula njegova najnovija fotografija koja dokazuje kako je Arči postao veliki dečak.

Reč je o snimku nastalom za vreme videopoziva u kojem su učestvovale Megan Markl, osnivačica i izvršna direktorka konzultantske firme „Full Circle Strategies“ Džotaka Idi, kao i stručnjak za političku strategiju Dona Brazili.

Uz Megan je bila i njena majka Dorija Regland, dok joj je Arči sedio u krilu.

Nije dugo trebalo da na društvenim mrežama krenu komentari koliko se Arči promenio, a mnogi su zaključili kako sada puno više liči na mamu.

Na mrežama čak može da se vidi kolaž koji je napravljen od tri slike na kojima se vide princ Hari i Megan kad su bili mali, uz najnoviju Arčijevu sliku.

Podsetimo, 3-godišnji Arči je prvo dete odbeglog kraljevskog para, a rođen je 2019. godine kao Arči Harison Mauntbaten-Vindsor.

Zanimljivo, nova fotografija malenog Arčija objavljena je na prvi dan američke turneje Kejt Midlton i princa Vilijama koja je počela u Bostonu, a budući kralj i kraljica navodno su odbili susret sa Harijem i Megan.

Mnogi komentarišu kako je Megan to ponovno jako dobro tempirala kako bi im uzela deo medijskog kolača, a pre nekoliko dana je izašao i prvi Netfliksov trejler za dokumentarac o Hariju, Megan i njihovoj porodici.

Očito ne može da podnese da nije u centru pažnje“, „Ona sve radi smišljeno“, „Proračunata je, ništa nije slučajno“, samo su neki od komentara koji ovih dana kruže po mrežama.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top