Dunja Jovanić zbog ljubavi prekršila važno PRAVILO i srušila Instagram

instagram

Poznati

Dunja Jovanić zbog ljubavi prekršila važno PRAVILO i srušila Instagram

Blogerka Dunja Jovanić (33) ponovo uživa u ljubavi.

Jedna od najpopularnijih i najuspešnijih influenserki i blogerki Dunja Jovanić nije mogla da sakrije da ponovo uživa u ljubavi.

Ona je nekoliko puta na svojim društvenim mrežama isticala da nikada neće pokazati svog emotivnog partnera, jer nije želela da njeni kanali komunikacije sa pratiocima otkrivaju daj deo njenog privatnog života.

Međutim, kako je ljubav jača od svega, tako je i Dunja rešila da prekrši svoje pravile te je sinoć na Instagramu podelila nekoliko fotografija sa svojim novim dečkom uz opis:

– Je l’ se sećate onoga kad sam rekla da nikad neću okačiti dečka na Instagram…e je*i ga – napisala je Dunja i dodala da su „brutalan tim“

Usledili su brojni pozitivni komentari.

„Kad će svadba?“, „Kažu da srodne duše liče jedna na drugu, a sudeći po vama, našli ste se“, „, Kakav par“, samo su neki od njih.

1 / 4 FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/IMFASHIONBABE

Ko je dečko ko je osvojio srce blogerke?

U pitanju je Miloš Mandić koji je potiče iz Crne Gore, a koji živi na relaciji Crna Gora – Dubai, pa zbog toga i blogerka često putuje u Dubai i deli sa svojim pratiocima kako provodi vreme.

Kako su mediji pisali, pre Dunje, Miloš je bio u ljubavnoj vezi sa pobednicom jednog rijalitija, Ivom Grgurić. Veza nije potrajala, ali zato Dunji i njemu želimo da što duže uživaju u ljubavi.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top