DŽENIFER ANISTON UPECALA MUŠKARCA ZA KOJIM ŽENE LUDE

pixabay.com

Poznati

DŽENIFER ANISTON UPECALA MUŠKARCA ZA KOJIM ŽENE LUDE

Omiljena glumica iz kultne serije „Prijatelji“ ponovo upecala jednog od najzgodnijih glumaca?

Dženifer Aniston je podgrejala glasine o svojoj novoj romantičnoj vezi: glumica iz serije „Prijatelji“ je nedavno imala susret sa zvezdom serije „Momci s Medisona“, Džonom Hemom.

Naime, 53-godišnja glumica viđena je kako uživa u razgovoru sa svojim 51-godišnjim kolegom iz serije ‘The Morning Show“ Džonom Hemom dok je prodavala proteinske pločice u videu koji je u sredu podeljen na Instagramu.

Inače, njih dvoje romantično su povezivali tabloidi kao što je Star, premda je glumac javno pričao o tome koliko je zaljubljen i želi se skrasiti sa svojom sadašnjom djevojkom Annom Oskeolom. U međuvremenu, Aniston je ove jeseni za magazin „Allure“ rekla da želi da se zabavlja i da je otvorena za novu ljubav nakon dva razvoda.

Aniston je sada podelila klip na svom Instagram profilu na kojem se vidi kako prodaje proteinske proizvode kompanije „Vital Proteins“. Glumica iz serije „Prijatelji“ pre dve godine sklopila je poslovnu saradnju s kompanijom koja se bavi proizvodnjom dodataka u ishrani.

U videu Anistonin kolega iz serije ‘The Mornig Show’ Hem takođe dolazi do štanda. Dok njih dvoje razgovaraju, glumica ležerno prebacuje svoj kardigan preko ramena kako bi otkrila majicu bez rukava i preplanula ramena.

Da li ona to flertuje sa zgodnim glumcem?

Džon Hem je zapravo zauzet?

Kako prenosi Dejli Mejl, razni tabloidi već su izrazili sumnje da su Aniston i Hem već dugo u ljubavnoj vezi. Ali, Hem bi trebalo da je u dugogodišnoj vezi s Anom Oskeolom.

S druge strane, u životu Dženifer Aniston sigurno bi bilo mesta za novu ljubav: ona je od 2017. razvedena od bivšeg supruga Džastina Teroa. Njih dvoje bili su u braku dve godine. Propao joj je i prvi brak: od 2000. do 2005. bila je u braku s Bredom Pitom.

Da li je romantična veza na pomolu, možda treća sreća ili samo jako, jako dobra reklama za proteine?

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top