DA LI ŽENA KOJA IMA DECU VIŠE ZASLUŽUJE ODMOR OD ONE KOJA NEMA?

Kuća i porodica

DA LI ŽENA KOJA IMA DECU VIŠE ZASLUŽUJE ODMOR OD ONE KOJA NEMA?

Žena je pokrenula opasnu raspravu smatrajući da majke više zaslužuju odmor od drugih žena.

Nedavno je jedna srpska tiktokerka izazvala lavinu negativnih komentara nakon što je izjavila da joj ne pada na pamet da „leži kao krava i da je seku“. Ovog puta, jedna mama je pokrenula raspravu na internetu nakon izjave da ima više prava na odmor tokom novogodišnjih praznika od koleginice koja nema decu.

Naime, majka je na sajtu „Mumsnet“ podelila svoje iskustvo koje je pokrenulo raspravu, prenosi „Nypost“.

Žena je istakla da se oseća grozno zbog situacije u kojoj se našla. Naime, ona je zamolila koleginicu da povuče svoj zahtev za odmor, kako bi ona mogla da ode na isti.

„Zamolila sam je da povuče svoj zahtev za odmor jer ona i njen suprug nemaju dece i svake godine za Božić idu kod roditelja njenog muža, ali kod njih inače idu svakog vikenda tako da nije da se ne viđaju“, objasnila je.

„Ja, s druge strane, imam autističnog četvorogodišnjeg sina“, napisala je ona nastavljajući da iznosi detalje svog ličnog života nepoznatim ljudima.

Ona je istakla da ako joj koleginica ne izađe u susret, biće primorana da da otkaz – „Da, mogla bih da platim nekome, ali to je izuzetno skupo. Osećam se loše jer to tražim od nje, ali ako ne bude pristala biću primorana da dam otkaz“, zaključila je ova majka.

Ova objava izazvala je lavinu komentara, te se povela diskusija oko toga da li oni koji imaju decu ujedno imaju i prednost kada su odmori u pitanju, u odnosu na one koji nisu roditelji.

„Šta to znači, da ako nemate decu onda vam Božić i porodica ništa ne znače“, „U redu je što preispitujete svoj zahtev jer ste u teškoj situaciji, ali nije u redu da umanjujete njenu proslavu Božića samo zato što nema decu“, „Božić je važno vreme za mnoge ljude i ne verujem da vam to što imate dete daje povlašćen položaj za slobodno vreme tokom Božića“, bili su neki od komentara.

Šta vi mislite, da li je ova majka u pravu i da li roditelji imaju prednost u odnosu na one koji to nisu?

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top