DNEVNI HOROSKOP ZA 12. DECEMBAR 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. DECEMBAR 2022.

OVAN
Danas ste dosta posvećeni poslu, ali je obim obaveza prilično veliki, pa ćete morati da tokom celog dana dajete svoj maksimum. Povremene distrakcije od strane kolega. Pokušavate da sredite sitnija razmimoilaženja sa voljenom osobom.

BIK
Iako imate osećaj da vam vreme izmiče iz ruku, dan ćete provesti u dobrom raspoloženju i prijatnoj radnoj atmosferi. Bićete iznenađeni pozitivnim stavom kolega prema vama. Mogućnost kontakta od strane osobe iz vaše prošlosti.

BLIZANCI
Iako ste svesni da je pred vama mnogo posla i ne volite da završavate sve u poslednjem trenutku, ipak danas odlažete obaveze. Možda ćete tražiti način da što pre pobegnete sa posla. Usmereni ste na emotivni segment, na partnera ili simpatiju.

Horoskop, astrologija, zodijak
Foto: Pixabay

RAK
Danas dolaze zanimljive informacije, koje će vam pomoći da razrešite nedoumice. Dobar kontakt sa kolegama i poslovnim saradnicima. Jedna osoba pokazuje interesovanje za vas. Prihvatite poziv za izlazak ili makar ostvarite jaču komunikaciju.

LAV
Naporni dani su iza vas i još uvek niste u smireni, pa ćete nezadovoljstvo i nervozu prenositi na one sa kojima dolazite u kontakt. Okrenite se svojim obavezama i ovu veliku energiju potrošite na posao, umesto na svađu. Emotivno – napetost.

DEVICA
Dosta dobro raspoloženje. Osećate se stabilno i spremni ste da prionete i na zahtevnije poslovne obaveze. Dobra koncentracija. Planovi sa voljenom osobom se lako realizuju, vas dvoje se danas odlično uklapate i funkcionišete zajedno.

VAGA
Pritisak na vas je evidentan od jutarnjih sati. Ne sviđa vam se što vas požuruju, jer na taj način ne uspevate da date svoj maksimum na poslu. Jedva ćete čekati da ostavite obaveze i da se posvetite društvu ili osobi koju simpatišete.

ŠKORPIJA
Odlične mogućnosti za kontakt i dogovor sa osobom od koje očekujete solidnu saradnju. Moguće je da tokom dana ostvarite i neki manji finansijski dobitak, kroz dodatno angažovanje. Dan kao stvoren za uživanje sa emotivnim partnerom.

STRELAC
Neke poslovne ponude dolaze do vas, ali vi nećete biti zadovoljni, jer ste očekivali više što se finansijskog dela tiče. Neke dogovore moraćete da odložite zbog obaveza koje će neočekivano iskrsnuti. Partner vam se prilagođava I pravi ustupke zbog vas.

JARAC
Uspevate da ostvarite skladan odnos sa poslovnim partnerima i da rešite problematiku koja je postojala u prethodnim danima. Danas ste u odličnom raspoloženju, mirni i spremni da se prilagodite onima sa kojima dolazite u kontakt. Emotivno – dobar dan.

VODOLIJA

Nećete se obazirati na kritike. Smatrate da funkcionišete dobro, i nemate nameru da se menjate. Bićete oštri prema onima koji pokušaju nešto da vam zamere. Trudite se da se ponašate korektno prema voljenoj osobi, iako vas ona nervira postupcima.

RIBE
Smatrate da je pravi trenutak da poslušate savet i promenite nešto u funkcionisanju u radnom okruženju. Shvatili ste da su neki ljudi bili u pravu. Pokušavate da uspostavite komunikaciju sa nekim, ali druga strana ne reaguje kako biste vi to želeli.

Telegraf

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top