KEJT I VILIJAM ODGOVORILI HARIJU I MEGAN NA NJIHOVE OPTUŽBE

Printscreen/Instagram

Poznati

KEJT I VILIJAM ODGOVORILI HARIJU I MEGAN NA NJIHOVE OPTUŽBE

Mediji danima bruje o dokumntarcu Harija i Megan koji se prikazuje na Netfliksu, a sada su Vilijam i Kejt poslali svoj odgovor na ove optužne

Godišnja božićna čestitka princa i princeze od Velsa došla je u momentu kada Hari i Megan optužuju kraljevsku porodicu za „gaslighting“ tj. manipulaciju njima dvoma.

Božićna čestitka Vilijama i Kejt prikazuje nasmejanu, opuštenu porodicu „iz naroda“ sa troje dece koji šetaju srećno na sunčanom letnjem danu.

Princ Vilijam, Kejt Midlton

I prema mnogim britanskim stručnjacima za kraljevsku porodicu ova fotografija je svojevrsna poruka Vilijama i Kejt ka Hariju i Megan i ona bi glasila:“Ne, mi se nismo poklekli pred očekivanjima, nismo sputani tradicijom, venčali smo se iz ljubavi i nije bilo potrebno da se uklapamo u kalupe da bismo bili srećni.“

Iako princ Vilijam i Kejt Midlton nikad javno nisu komentarisali ni jedan deo Harijevog napuštanja kraljevske porodice, mnogo smatraju da je ovo „kraljevski“ način da se dematuju navodi „odbeglog sina“. Jedna slika zaista vredi hiljadu reči!

Hari i Megan su, između ostalog optužili kraljevsku porodicu da bi ih „prinudila“ da decu javno prikazuju, a sve u cilju promovisanja kraljevske porodice. S druge strane izgleda da princ i princeza od Velsa dobrovoljno svoju decu prikazuju u raznoraznim prilikama: rođendanima (kada se objavljuje njihov najnoviji portret) pa sve do božićnih i uskršnjih čestitki.

I dok insajderi govore o tome kako će Hari započeti svojevrsnu „turneju“ promovisanja svoje knjige i otkrivanja porodičnih tajni po američkim kanalima, Vilijam i Kejt se trudi da ispoštuje tradiciju, a najnovina fotografija je dokaz za to.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top