KARLEUŠA dom pretvorila u pravu bajku za novogodišnje praznika

Printscreen/Instagram

Poznati

KARLEUŠA dom pretvorila u pravu bajku za novogodišnje praznika

Jelena Karleuša je pokazala na delu zašto važi za jednu od žena sa najoriginalnijim idejama kod nas. Njen dom sada izgleda nestvarno!

Jelena Karleuša je poznata po tome da na svaki naš veliki praznik velelepnu vilu pretvori u pravu bajku. Mnogi je smatraju za osobu sa najoriginalnijim stilom na estradnoj sceni, a baš takva je i kada je u pitanju ukrašavanje kuće za Novu godinu i Božić.

Naime, pevačica je podelila snimke prelepe novogodišnje dekoracije na svom Instagram profilu. Osim doma u kojem je svaki detalj pažljivo biran, i dvorište izgleda nestvarno.

Lampice i ukrasi su na sve strane, ali se čini da su mnogobrojni detalji postavljeni na pravom mestu, te je u kući jedne od najatraktivnijih dama kod nas zavladala prava praznična euforija.

Preovladavaju zlatna, bela i roze boja. Oko ogromne novogodišnje jelke se nalazi mnoštvo paketića, a medvedići i jeleni su u svakom delu kuće, dok u dvorištu sija i velika figura Sneška Belića. A sto gde se okuplja Jelenina porodica za vreme obroka je postavljen tako da njeni najmili u potpunosti mogu sa merakom da uživaju.

Karleuša ovoga puta zaista nije ništa prepuštala slučaju, a od celokupnog izgleda njenog doma zastaje dah, te i prolazlici neretko zastaju pored kuće kako bi se se divili prelepom prizoru.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top