Jelena Gavrilović ima čizme koje nikad ne izlaze iz mode

Printscreen/Instagram

Moda

Jelena Gavrilović ima čizme koje nikad ne izlaze iz mode

Stil Jelene Gavrilović sve češće privlači pažnju, a ona ne blista samo kada prilika zahteva vrhunsku eleganciju i glamur

Glumica Jelena Gavrilović u poslednje vreme ne ume da omane kada je moga u pitanju – kakva god da je prilika, ona ostavlja snažan utisak, a naročito blista kada su neophodni elegancija i glamur.

Sada je šarmantna glumica pokazala nešto drugačije i ležernije izdanje, ali jednako atraktivno, zanimljivo i seksepilno kao kada se pojavi u damskim haljinama otvorenih leđa.

Jelena je nedavno na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala tokom snimanja jedne emisije, a tada se pojavila u simpatičnoj kariranoj mini-haljini s ravnom i oštrom belom kragnicom. Ovaj komad izgleda vrlo efektno u spoju s bilo kojom jesenjom obućom, a glumica ga je kombinovala maestralno – s visokim čizmama preko kolena.

U pitanju je kožni model crne boje koji ima ravan đon i deluje vrlo zgodno za nešto ležernije prilike, kada je potrebno dugo hodati ili stajati, a Jelena je odabrala čizme s pertlanjem.

Ovakva obuća najbolje se slaže s vrlo kratkim suknjama i haljinama i pravi je statement izbor koji pojačava utisak svakog autfita, a reč je o vanvremenskom trendu koji se već godinama vraća svake jeseni i zime.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top