Kejt Midlton bila je VIZIJA U ZELENOM tokom Božića, a prava zvezda je bio OVAJ DEO garderobe

Printscreen/Instagram

Poznati

Kejt Midlton bila je VIZIJA U ZELENOM tokom Božića, a prava zvezda je bio OVAJ DEO garderobe

Čini se da prilikom poslednjih javnih pojavljivanja, Kejt Midlton često nosi zelenu boju.
Ona joj odlično pristaje, bilo da je u pitanju jarko zelena haljina kojom je zasenila sve u Americi, ili nešto prigušeniji tonovi, kao tokom nedavno održane Božićne ceremonije.

Za tradicionalno porodično okupljanje u Sadringamu, prvo bez kraljice, Kejt se pojavila odevena u maslinastu boju od glave do pete. Ona je blistala u dugom kaputu savršenog kroja, u kome je izgledala elegantno i vitko. Ovoga puta opredelila se za nešto smeliju šminku, koja je odisala glamurom. Princezino lice sijalo je, u bronzano-smeđim tonovima, uokvireno dugom puštenim kosom.

Prava senzacija bio je odabir šešira za ovu priliku. Iako poznata po svojoj velikoj kolekciji, ovoga puta premijerno je ponela veliki maslinasti šešir, širokog oboda, koji joj je fantastično stajao, a ukras na obodu u vidu pera dodatno je pojačao utisak dramatičnosti.

Takođe, pored širokog osmeha, na sebi je imala ukras u vidu visećih minđuša sa zelenim kamenčićima,
kakve ne viđamo često na njoj. Obično su to u pitanju svedenije minđuše, klasičnog dizajna u vidu perli.
Lepa Kejt je osim što je bila domaćica događaja, koji je ove godine održan u čast pokojne
kraljice Elzabete, dobila i novu titulu. Naime, kralj Čarls  je svoju snaju imenovao za novog počasnog pukovnika Irske garde, a ova uloga je nekada pripadala princu od Velsa.
Može biti da je celokupan izgled bio inspirisan njenom novom ulogom, jer je Kejt visoko podignute glave sa ovim zanimljivim šeširom, delovala veoma zadovoljno i sigurno u sebe.

Novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top