LAV-VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU

pixabay.com

Lifestyle

LAV-VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU

Prisustvo Jupitera u ovom znaku ove godine predstavlja za Lavove odlične mogućnosti za razvoj u životu, a tu će biti i dosta optimizma. Ovo je idealno vreme da stavite u pogon sjajne mogućnosti, a vaše astrološke planete biće vam od pomoći da koristite vašu inovativnost i pomoće vam u napredovanju u životu, piše Astrofon21.rs.

Lavovi, postoji potreba da slušate druge ljude ako želite napredak u razvoju. U tokutog perioda ćete poboljšati svoj društveni krug koji će onda biti instrument za postizanje vašeg budućeg uspeha. Takođe, trebalo bi da pokušate da unapredite svoj duhovnu snuagu u tom periodu. Imaćete tendenciju da trošite manje tokom ove godine.

U 2023. godini, vaš veliki saveznik će biti Jupiter. Jupiter će biti prisutan u vašem znaku sve do 11. avgusta 2023. godine i smatra se da će vam doneti sreću i optimizam. Imajući Jupitera na vašoj strani, imaćete mnogo duhoven energije i ništa vam neće izgledati suviše teško da postignete. Imaćete mnogo pozitivniji pogled na stvari i smisao za humor će ostati sa vama čak i u najtežim situacijama. Bićete otvoreni za ljude oko sebe i za inovativne ideje.

U 2023, imaćete želju da odete negde dalje i odabraćete više egzotične destinacije nego obično. Morate da se opustite i morate da odvojite malo vremena samo za sebe. Možda stupite u kontakt sa strancima ili sa nekim multinacionalnim kompanijama i možda uspostavite neke dugoročne profesionalne odnose. Jupiter će favorizovati znanje u superiornom nivou, tako da bi trebali usmeriti svoju energiju ka skupljanju novih informacija, angažovanjem u kulturnim aktivnostima i da se uključite u razne naučne ili duhovne grupe.

U prvoj polovini 2023. godine, Jupiter će takođe formirati trigon sa Saturnom i to je konstruktivan aspekt koji takođe ima administrativne i organizacione implikacije jer će vas podržati u ispunjavanju vaših želja i u ostvarivanju ambicioznih projekata kojima upravljate. Uživaćete u ravnoteži i stabilnosti.

U ljubavi i u braku i u partnerskim poslovnim odnosima, stvari će ići upravo onako kako želite. Za vas, deca će biti važna tema za debatu u 2023. godini. Usamljeni Lavovi će imati mnogo šanse da imaju nove ljubavne veze u 2023. Možetete da se posvetite ozbiljnom partnerstvu između avgusta i novembra. Ovo je takođe pravo vreme da proširite svoju porodicu i planiranje dece. Na ljubavnoj sceni, žene Lavice mogu pasti na loše momke, ali budite sigurni da se ne upuštate u neželjene seksualne igrarije.

U 2023. bi trebalo da pokušate da dobijete podršku svojih pretpostavljenih za svoje planova i ideja, ako želite da ostvarite svoje ciljeve u karijeri. Pokušajte da budete srdačni sa svojim kolegama na poslu, i ne oklevajte da iskreno izrazite svoje mišljenje. U 2023. treba da preispita svoj status u vašoj poslovnoj profesiji i da definišete svoje buduće ciljeve tokom prva tri meseca ove godine. Trebalo bi da slušate intuiciju dok formulišete svoju strategiju za vaš budući napredak. Jednom kada raščistite sa vašim idejama i akcionim planom, obratite pažnju i fokusirajte se na njihovo izvršenje.

Treba da posvetite više pažnje prilikom upravljanja finansijama u 2023 godini. Vaš posao će biti produktivan i vi ćete zaraditi više novca. Trebalo bi da usmerite svoje finansije u korisne svrhe i pokušate da uštedite koliko god je to moguće. Mesec septembar će biti odličan za poboljšanje vaše monetarne situaciju.

Zdravlje će vam biti delikatno tokom prvih meseci ove godine, ali će postati divno do maja. Napravite zdrave promene u svojoj ishrani da bi imali dobrobit za svoje telo. Slušajte svoje telo od avgusta i opustite se koliko je to moguće.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top