DEVICA – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU

pixabay.com

Lifestyle

DEVICA – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU

Godišnji horoskop za 2023. godinu za Devicu otkriva da, iako su uvek vođene razumom i sve planiraju i analiziraju, sada će morati malo više da slušaju svoje srce. Prilagodiće planove, pa je njihova misija da pronađu balans između razuma i osećanja.

HOROSKOP ZA ŽENE DEVICE ZA 2023.

Ako ste prošle godine gajili iluzije o svom izabraniku, onda ćete 2023. konačno moći trezveno da procenite svoju vezu i partnera. Do leta ćete shvatiti da li je vredno nastaviti komunikaciju ili je vreme da se to prekine. Ako su se osećanja ohladila i nema šta da se oživi, vreme je da kažete zbogom. ne ostajte u odnosima u kojima se osećate loše i u kojem se samo vi trudite. Moguća je dobra energija u porodičnim odnosima. Ne zaboravite da se fokusiratena lični razvoj, upišite neki kurs, razvijajte znanja. Ako osećate da ste se zaglavili u mestu, 2023. donosi šansu da krenete napred. Od juna je moguće da ćete napraviti značajne promene u karijeri.

HOROSKOP ZA MUŠKARCE DEVICE ZA 2023

Za muškarce Device, 2023. donosi mnogo posla. Moramo nastaviti da širimo svoj uticaj, da se penjemo uz stepenice karijerne lestvice i razvijamo poslovne procese. Važno je da se fokusirate na svoje poslovne kvalitete i profesionalnost. A ako vam nedostaju, onda je vreme da unapredite svoje veštine. Preporučljivo je da se fokusirate na uvođenje najnovijih metoda, korisno je ovladati nekim savremenim tehnologijama – bez obzira u kojoj oblasti radite. Budite kreativni: razmislite o tome kako da promenite uobičajene načine rada, prilagodite svoje navike, unesete svežinu u proces – i u aprilu ćete videti prve rezultate. U martu će se na vidiku pojaviti ozbiljni takmičari sa kojima će morati da se takmiče, pokazujući svoje iskustvo i umeće. Za slobodne muškarce Device moguće je da će započeti ozbiljnu vezu.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DEVICU ZA 2023

Na ljubavnom frontu – borba protiv iluzija i samoobmane. Ružičaste naočare će otpasti i konačno ćete videti sve u pravoj boji. Ako vam je slika po volji i stanje stvari vam odgovara, onda razmislite kako da još više ojačate vezu. Zvezde, inače, preporučuju da se u temama partnerstva kaže odlučno „NE“ neuzvraćenim ljubavima i bezgraničnoj žrtvi. Vreme je da preuzmete odgovornost za ono što se dešava u vašem ljubavnomživotu. Usamljene Device treba da daju prednost partnerima koji žele ozbiljnu vezu i spremni su da se posvete odnosu.

ZDRAVSTVENI HOROSKOP DEVICE ZA 2023

U 2023. godini preporučljivo je da preuzmete odgovornost za sve što se dešava sa vašim zdravljem. Jačajte imunitet, ne ignorišite simptome tela i uvek se konsultujte sa lekarom. Ne lečite se na sopstvenu ruku. U aprilu se može nagomilati mnogo posla i zadataka, pa nemojte previše da se angažujete i iscrpite svu energiju kako vaše zdravlje ne bi bilo ugroženo. Vreme je za pravilnu ishranu, dobre navike, poput jutarnjeg kontrastnog tuša. I vredi dodati malo sporta u svoj život. Na primer, trčite ujutru ili posle posla, vežbajte u teretani. Svideće vam se rezultati.

FINANSIJSKI HOROSKOP ZA DEVICU ZA 2023.

U prvoj polovini godine bolje je izbeći povećanje kreditnog opterećenja: pokušajte da ne uzimate kredite i ne pozajmljujete novac od prijatelja. Bolje sačuvajte svoju ušteđevinu za važne svrhe. Moguće je da ćete puno novca uložiti u profesionalni razvoj. Takođe, možda ćete morati da potrošite novac na putovanja. Finansijski srećni meseci: mart, april, septembar, oktobar, novembar.

OPŠTE PREPORUKE ZA DEVICE ZA 2023.

Došlo je vreme da se dostigne novi nivo, pa ćete u 2023. moraćete da preuzmete odgovornost i budete odlučniji. Vreme je da ojačate svoj autoritet i napredujete na karijernojlestvici. Bez dodatnog znanja to ćete teško postići. Moguće je da ćete morati finansijski uložiti. Takođe, moguće je da će se neki negativni odnosi završiti. Ali u ljubavnim svađama i radnim poslovima, ne zaboravite na glavnu stvar – svoje zdravlje.

DA LI JE 2023. DOBRA GODINA ZA DEVICE?

Godina je povoljna za selidbe, iseljavanje, putovanja i službena putovanja. Sreća donosi kontakte sa strancima i poslovno važnim ljudima. Pored toga, ovo će biti dobar trenutak da zadobijete poštovanje u svom okruženju.

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top