ANĐELKA SE KONAČNO POJAVILA U JAVNOSTI SA NOVIM DEČKOM?

instagram

Poznati

ANĐELKA SE KONAČNO POJAVILA U JAVNOSTI SA NOVIM DEČKOM?

Anđelka Prpić u javnosti sa novim dečkom – da li time demantuju glasine ili su odlučili da prestanu da se kriju u uživaju slobodno u svojoj ljubavi?

Anđelka Prpić je danima u žiži javnosti zbog navodne afere sa bliskim prijateljem i nesuđenim kumom njenog bivšeg muža Darija. Iako je glumica nekoliko puto gostovala u emisijma otkako se našla u centru skandala, još uvek ništa konkretko nije komentarisala povodom ove teme.

Međutim, iako se veoma retko u poslednje vreme oglašavala na društvenim mrežama, na Instagramu se pojavila slika na kojoj je Anđelka uprvo sa muškarcem sa kojim je mediji povezuju i pišu o navodnoj trudnoći sa njim.

Anđelka Prpić
foto: Printscreen Instagram / tihanalazovich

Naime, glumica Tihana Lazović Trifunović, inače supruga Branislava Trifunovića, postavila je na svoj stori fotografiju na kojoj se nalazi sa mužem u društvu Anđelke Prpić i njenog „novog izabranika“, dok su im društvo pravili i voditelji Marija Kilibarda i Slavko Beleslin, što je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti nakon brojnih glasina.

– Sretan rođendan, ljubavi! Sretan rođendan i Slavku! Volim vas, drugari! – napisala je Tihana.

Ukoliko se suditi po fotografiji, Anđelka nije skidala osmeh sa lica, a cela ekipa se odlično provodila.

Bura u u javnost se i dalje nikako ne stišava, te svakodnevno izlaze novi detalji o njenoj navodnoj romansi sa dobrim prijateljem bivšeg muža Darija, inače nesuđenom kumu, jer je M.Ž. trebao da se venča sa devojkom sa kojom je bio 11 godina.

– Mislim da se normalan čovek ne navikava na te stvari. Zašto bi se navikao na ružno i primitivno? Ni ne želim sebi da se naviknem na to. Ali, s druge strane, nije stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, nego je stvar poremećenog kompasa. Strašno je to što se to ne tiče samo mene, nego i moje porodice i mog deteta, ali bože moj, što nas ne ubije, to nas ojača – bio je jedini osvrt Anđelke na ovu situaciju.

I o svom bivšem mužu je veoma retko govorila, trudeći se da svoju privatnost sačuva od javnosti. Međutim, svojevremno je otkrila kako je mislio da je ona potpuno drugačija od onoga što glumi.

– On baš misli kako sam ja potpuno različita od uloga – kazala je jednom prilikom. Da sam dosadna, nezanimljiva, sve različito od onoga što glumim. On je u fazonu: „Ti si jedna prevara, ljudi ne mogu da shvate koliko je moj život dosadan sa tobom“ – ispričala je jednom prilikom glumica za „Srbija Danas“.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top